Verisoara Corneliei Catanga, prima declaratie dupa inmormantarea artistei: „A fost inmormantata ca un caine.”

Verisoara regretatei Corneliei Catanga este furioasa din cauza ca artista nu a avut parte de o inmormantare crestineasca. Femeia a facut acuzatii grave la adresa autoritatilor, care nu permit celor decedati de COVID sa aiba parte de o inmormantare ortodoxa.

„A fost inmormantata ca un caine. Si un caine il ingropi frumos. Rusine sa le fie domnului Iohannis, lui Orban, lui Citu si ministrului Sanatatii. Isi bat joc de noi. O sa ajungem mai rau ca cainii, sa ne ducem cu totii in pamant. Trebuia sa fie si ea imbracata in costumul ei national. Pai, o imbracam intr-un sac? De unde stiu eu ca e ea?„, a spus Dulca Bilciureasca, verisoara cantaretei.

Femeia a declarat ca nu stia ca solista este bolnava.

„Nu stiam nimci. Stiam ca e sanatoasa. Joi seara spre vineri am aflat ca pe Cornelia a luat-o. A venit salvarea. I-a facut testul„, a spus femeia.

Cea mai mare durere pentru familie este ca artista nu a avut parte de o inmormantare dupa randuiala crestineasca: „De ce a lasat-o sa fie ingropata crestineste? Domnul Iohannis cand o muri cum s-o intampla cu el?”, a mai declarat femeia.

Citeste si articolul :   Un medic ATI rupe tacerea: "Nu mai pot ei de grija voastra… Mai pe romaneste li se rupe"

Aurel Padureanu a declarat ca sotia lui nu era infectata cu noul tip de coronavirus, desi aceasta a fost internata in urma testului.

„Azi noapte a ajuns la spital, a facut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au bagat-o astia la Covid, ca asa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot sa dau mai multe detalii, ca sunt in situatia in care sunt. Va rog sa ma iertati!”, a declarat Aurel Padureanu pentru Fanatik.

Familia Corneliei Catanga nu crede in existenta virusului.

Autor