Diana Sosoaca, atac la adresa celor care respecta masurile anti covid: “Prosti si sclavi. Nu aveti creier”

Diana Sosoaca i-a chemat din nou pe romani sa iasa in strada sa protesteze. Chiar daca ea se afla la sute de kilometri departare de Piata Victoriei, aceasta le-a spus urmaritorilor de pe Facebook sa iasa in centrul orasului in numar cat mai mare si sa nu mai respecte masurile anti-Covid.

”Iesiti ca, daca nu, ne omoara pe toti si ne ingroapa in saci in groapa comuna. Asta e viitorul nostru. Le rup legile in fata si ii bag in puscarie! Veniti! Ii chem pe protestatari in Parlament si sa vorbeasca acolo. Raed Arafat, nici nu meriti sa ti se zica ”domnule” la ce mizerii ai facut in Romania. Nu va mai lasati prostiti, nu mai faceti teste PCR, nu va poate obliga nimeni. Faceti plangeri penale pentru politisti, judecatori, toti cei care v-au distrus. Nu o sa mai aveti bani sa va platiti casa, masina, mancarea. Fara pozitia ghiocel, la lupta pentru Romania si romani!”, a spus Sosoaca printr-un video postat pe Facebook.

De asemenea, Sosoaca i-a numit „prosti” si „sclavi” pe cei care respecta regulile

„Iesiti si solicitati schimbarea Guvernului. Cum sa spui tu ca un mort iti da tie COVID? Care e baza stiintifica? Cat de prosti sunteti! Cum e posibil sa fiti prostiti in halul asta? Cat de sclavi puteti sa fiti? Nu va e rusine de copiii vostri? Iesiti in strada si militati. Faceti plangeri penale. Refuzati testarea de COVID, stati in tara. Nu aveti creier sa ganditi? Cum e posibil sa acceptati? Nu se poate! Asta e poporul roman care se trage din geto-daci? Nu va e rusine sa traiti in halul asta, inchisi in casa, ca prostii? Sunt peste 2 milioane de virusi in aer. Cat de batuti in cap sunteti? Ce aveti, ma? Sunteti orbi, sunteti surzi? Cum puteti sa rezistati sa vedeti mizeria care se intampla? Cinste celor care ati luat atitudine! Ma inclin voua. Cinste medicilor si asistentelor care au spus adevarul. Rusine celorlalti!”, a mai spus Diana Sosoasca.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.