Dan Bittman, un nou atac la adresa autoritatilor: “Nu cred ca e cazul sa mai stam la discutii”

Dan Bittman iese din nou la atac dupa ce s-au anuntat noi restrictii pentru a limita raspandirea virusului in Romania. Cantaretul spune ca ne-am lasat “manipulati”.

Dupa ce duminica, 28 martie, Romania va avea parte de noi restrictii, Dan Bittman spune ca autoritatile incearca sa-l prosteasca.

„Ma bucur ca sunt natiuni care au inceput sa se trezeasca, ne-am lasat mintiti, manipulati. Eu am jucat acest joc de un an de zile in conditiile legi, cand mi s-a zis sa pun masca, am pus masca, dar cand vad ca niste oameni se cred mai destepti decat mine…incearca sa ma prosteasca pe fata, nu cred ca e cazul sa mai stam la discutii”, a declarat Dan Bittman, la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Ce restrictii se vor aplica in zonele cu rata de infectare ridicata

Publicitate

Hotararea de Guvern care prevede noi restrictii de circulatie si pentru agentii economici, aplicabile in functie de rata de infectare din fiecare localitate, a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial.

Citeste si articolul :   Scandal mare intre Dan Bittman si Lucian Mandruta

In localitatile cu o rata de infectare mai mare de 7,5 la mia de locuitori, calculata pe o perioada de 14 zile, se impune restrictionarea circulatiei incepand cu ora 20:00. Aceeasi masura va fi si in localitatile in care rata de infectare este mai mare de 4 la mia de locuitori, dar doar in zilele de vineri, sambata si duminica.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.