Dan Bittman sare in apararea fostei senatoare AUR: ”Altii dau cu invective in ea….e pe interese”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf si-a declarat simpatia si sustinerea pentru foasta senatoare AUR, Diana Sosoaca.

”O salut si, uite, beau un pahar de vin in cinstea ei! Daca mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Sosoaca, eram Suedia, nu Romania! Eram departe de tot…Romanii au uitat sa-si ceara drepturile, nu stiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjati de modul in care ea se exprima.

Ea e femeie, iar in Romania misogina femeile trebuie calcate in picioare, dar este o femeie care cunoaste legile, este o femeie care apara legile si vorbeste in numele legii. Suntem intr-o tara, Romania, in care nimeni nu apara legea in fata autoritatilor. Nu avem o lege a raspunderii prezidentiale – pentru ca presedintele incalca legea in fiecare zi”, a declarat Dan Bittman.

Invitat de Adriana Bahmuteanu, Dan Bittman a vorbit despre Sosoaca si s-a declarat un adevarat fan al acesteia.

Publicitate

“Altii dau cu invective in ea…. Pentru ca… e pe interese, intreaga presa e pe interes, e platita… presa libera e o poveste. Fara indoiala Diana Sosoaca este un inceput, imi pare rau ca cei din fostul partidul ei nu au stiut sa renunte la orgolii.

Citeste si articolul :   Claudiu Tarziu, copresedintele AUR, prima declaratie dupa excluderea Dianei Sosoaca: "Ce mai freamat, ce mai zbucium...”

Diana Sosoaca trebuia mentinuta, pentru ca face treaba. Ea face treaba, face pentru popor, ea este un adevarat avocat al poporului! Uite, poate facem o miscare civica, o invitam si pe Diana Sosoaca si facem o miscare civica adevarata”, a mentionat Bittman.

Bittman este cunoscut pentru discursurile sale impotriva regulilor impuse de pandemia de coronavirus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.