Dan Bittman, o noua declaratie acida. Solistul il are in vizor chiar si pe Gigi Becali: ”Au inceput romanii sa se ascunda”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, revine cu noi declaratii controversate despre la pandemia de coronavirus. Artistul a declarat ca pandemia ar fi, de fapt, ”o afacere exceptionala” pentru unele persoane, sustinand ca „tot timpul va fi intretinuta starea asta”.

”Au inceput romanii sa se ascunda, sa faca petreceri pe ascuns. Ni se spune cum trebuie sa stam la petrecerile de Craciun, de Revelion si asa mai departe. Tot timpul o sa fie intretinuta starea asta. Poate ca e chiar banoasa, adica poate sunt categorii sociale care castiga enorm de mult din aceste reglementari”, a declarat Bittman la Antena 3.

”Pandemia ar putea dura jj de ani de acum incolo. E o afacere exceptionala. Incep sa ma gandesc sa produc si eu intr-o pivnita niste Azitrox, niste aspirina. Am inteles ca aspirina nu e foarte .. dar. O sa inceapa specula, va dati seama. Deja am vazut tot felul de titluri. Gigi Becali, nu? Incerca sa introduca niste vaccinuri in tara. Sau medicamente .. O sa inceapa o lupta intre polii de putere, intre oameni de afaceri puternici. Da eu de ce nu pot? Si atunci o sa inceapa scandalul intre ei”, a mai spus solitul de la Holograf.

„Am discutat cu medici care m-au felicitat pentru curaj iar ei mi-au spus ca nu au cum sa vorbeasca. Spun ca li se pune un x intr-un dosarel. Li se spune sa taca din gura. Nu e vorba numai de medici. S-a ajuns cam ca pe vremea comunistilor. Cand vorbeai si spuneai bancuri cu Ceausescu, cineva iti punea un x undeva intr-un dosar”, a mentionat afirmat Dan Bittman.

Dan Bittman s-a evidentiat in mediul online, anul trecut, dupa ce a spus ca numarul victimelor „este scos din burta”.

Citeste si articolul :   Silvia Dumitrescu: „Trebuie sa o duc pana la capatul vietii. Nu are niciun leac”

Autor