Gigi Becali da cartile pe fata si o ataca dur pe Anamaria Prodan: “Am tacut destul. Se vaitau nevestele pe la barbatii lor ca nu scapa de ea”

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu mai suporta scandalul provocat de Anamaria Prodan, din cauza transferului lui Dennis Man la Parma.

Datorita excluderii din negocierile transferului lui Dennis Man de catre Gigi Becali, care l-a trimis la negocieri pe Ioan Becali, Anamaria Prodan l-a atacat dur pe patronul FCSB.

Becali, reactie extrem de dura la adresa sotiei lui Laurentiu Reghecampf.

„Gata, totul are o limita! Doi sobolanei disperati! Sa nu ma mai deranjeze ca arunc foc pe nari”, a spus impresara despre Gigi si Ioan Becali in ultima reactie acordata ProSport.

„Vad ca Anamaria nu se potoleste si incepe cu jigniri urate, dar observ ca o da si in amenintari. Insa, daca cineva vrea sa vorbeasca cu mine, atunci ala sa fie Laurentiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe strada si prin ziare.

Publicitate

Eu nu o sa mai stau sa ma cert cu femeile, ca nu am innebunit. Am tacut destul cand Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem rasul Romaniei pe la echipa din cauza Anamariei Prodan.

Stie ea ce circ iesea prin cantonamente, cand le zapacea de cap pe sotiile fotbalistilor de la noi de la echipa sa semneze barbatii lor cu ea ca impresar.

Citeste si articolul :   Gina Pistol, pe ultima suta de metri cu sarcina. Fotografia care a facut inconjurul internetului

Se vaitau nevestele pe la barbatii lor ca nu scapa de ea. A uitat cum se ruga de unul si de altul sa semneze cu ea cand era Reghe antrenor?

Sau a uitat ce voia sa faca cand erau Giovanni cu Victor in puscarie? Lui Reghe nu ii este rusine asa un pic de mine sa o lase sa vorbeasca in asa fel de Gigi Becali? Cum poate sa foloseasca cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni?

Dar e vina mea, ca doar eu am lasat-o sa stea prin preajma mea ca sa ii dau si ei valoare, dar gata, totul are o limita. Nu mai sunt «patroane?»” Nu mai sunt eu ala Gigi «familia mea»?

Pai ea se ridica vreodata la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodata in viata ei impresar de talia lui Giovanni? Sa inceteze cu amenintarile, iar eu va spun sincer ca nu o sa ma mai vedeti sa ii dau raspuns la atacul unei femei”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.