Monica Gabor si Mr.Pink s-au impacat! Cum s-au fotografiat cei doi

Monica Gabor si Mr. Pink s-au impacat. Cei doi au fost surprinsi intr-o imagine de familie pe Instagram. Fosta sotia a lui Irinel Columbeanu este chiar cea care a postat fotografia respectiva.

Dupa ce presa mondena a scris ca ea si Mr. Pink s-ar fi despartit, cei doi au dat de inteles ca relatia lor merge foarte bine. Monica isi petrece timpul liber alaturi de familie, asa cum se vede in postarile ei.

Monica Gabor si Mr.Pink s-au impacat!

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu si afaceristul de origine chineza se simt bine alaturi de copiii pe care ii cresc impreuna, Anthony – baiatul pe care iubitul Monicai Gabor il are dintr-o relatie anterioara- si Irina, fiica fostei doamne de la Izvorani.

Publicitate

Membrii familiei au fost surprinsi jucand baschet in vila in care locuiesc, iar imaginea in care Moni si Mr.Pink au dat in mintea copiilor a ajuns pe InstaStory.

De curand, Monica Gabor a mai postat fotografii din care reiese ca ea si Mr. Pink s-au impacat. Fosta sotie a lui Columbeanu s-a pozat cu fiul miliardarului la un festival din SUA, unde Irina a participat in calitate de voluntar.

Cei doi sunt impreuna de zece ani. Monica Gabor este stabilita in SUA, unde si-a refacut viata dupa divortul de Irinel Columbeanu.

Fiica celor doi, Irina Columbeanu, s-a mutat si ea alaturi de mama ei, desi se afla in custodia tatalui. De cativa ani, adolescenta locuieste in America, cu acordul lui Irinel Columbeanu, care se intelege mult mai bine acum cu fosta sotie.

Zvonurile cum ca Monica Gabor si Mr. Pink s-au despartit au aparut in presa in urma cu cateva luni. Monica a sters toate fotografiile in care apare alaturi de miliardar, dupa care i-a facut o vizita surorii ei, Ramona Gabor, in Dubai.

De cateva saptamani, Monica a revenit in SUA, iar acum pare ca viata ei a revenit la normal.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.