Maria Constantin, dezvaluiri cutremuratoare despre Marcel Toader

Maria Constantin a facut dezvaluiri despre casnicia avuta cu omul de afaceri, Marcel Toader, la aproape 2 ani dupa decesul cestuia. Cantareata a spus ca ei au divortat in anul 2017.

Cei doi au fost casatoriti timp de 2 ani. Artista a decis sa pastraze tacerea, iar pana acum nimeni nu si-a imaginat prin ce momente a trecut.

Maria Constantin a marturisit ca Marcel Toader s-a purtat foarte urat cu ea si cu familia ei.

Maria Constantin, dezvaluiri despre casnicia cu Marcel Toader. Care au fost, de fapt, motivele despartirii.

„In momentul in care am pus punct relatiei am stat si am pus in balanta absolut toate lucrurile bune si rele. Cand am considerat ca nu mai exista niciun fel de legatura intre noi am pus punct si pentru mine nu a fost un razboi.

Publicitate

Nu mai exista incredere, nu mai era respect, care pentru mine contau extrem de mult. E foarte greu sa stai cu cineva in casa se face ca nu te vede sau nu mai tine cont de parerile tale, de absolut nimic.

In clipele respective mi-am dorit sa nu am televizor in casa, sa nu aud in stanga in dreapta, toata lumea ma suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur ca s-a lovit in familia mea, in copilul meu si s-a degradat foarte mult.

Intr-o noapte mama m-a sunat si plangea, eu incercam sa fiu tare si imi doream ca a doua zi sa nu mai mai trezesc si am considerat ca intr-adevar am o problema si trebuie sa apelez la oamenii de specialitate”, a declarat Maria Constantin la Xtra Night Show.

Artista nu a negat nicio secunda ca a fost agresata de fostul partener de viata. Femeia a marturisit ca a fost batuta de Marcel Toader in timpul casniciei, unul dintre motivele care au dus la violenta fiind faptul ca a vrut sa renunte la relatie.

Citeste si articolul :   Raspunsul Ralucai Pastrama la intrebarea: "L-ai prins cu altcineva"

„Da, a fost (n.red. agresiune fizica). Simplu fapt ca am spus ca vreau sa se termine relatia noastra. Eu am fost cea care in noaptea respectiva am vrut sa plec, am plecat a doua zi, am incercat sa iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am facut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci cand partenerul tau trece pe langa tine ca si cand n-ar fi, nu mai exista comunicare, apreciere. Te simti in plus.

Am considerat ca decat sa fiu in plus… mai bine stau singura si cu siguranta Dumnezeu a avut grija si a pus ceva deoparte pentru mine”, a completat Maria Constantin.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.