Gabi Badalau, umilinta crunta din partea Claudiei Patrascanu: “Am o hotarare judecatoreasa definitiva si irevocabila”

Razboiul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu pare ca nu se mai termina! Afaceristul a declarat ca in timp ce se afla acasa la Claudia pentru a-si lua copiii, aceasta a avut o atitudine foarte agresiva.

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au ajuns la scanadaluri mari care tin primele pagini ale tabloidelor.

Intrat in direct, prin telefon,  la „Xtra Night Show”, afaceristul a dezvaluit ca in momentul in care a ajuns in Constanta, la casa Claudiei Patrascanu, ca sa le ia lucrurile baietilor lor, dupa ce se plimbase in prealabil cu acestia intr-un parc din apropiere, artista nu mai vrut sa-i lase sa plece cu tatal lor.

Gabi Badalau spune ca l-a socat atitudinea Claudiei Patrascanu, care l-a si scuipat si i-a adresat cuvinte urate!

Publicitate

”Eu am stat la masina vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul soferului si i-am zis sa sunt la poarta. A iesit intr-un mare scandal si tipete si a facut acea faza (n.r l-a scuipat) si ea probabil se astepta sa reactionez. Eu nici macar nu m-am sters.”, a declarat Gabi Badalau pentru Antena Stars.

Gabi Badalau a mentionat ca sotia sa nu respecta hotararea impusa de autoritati.

”Lucrurile sunt mult mai importante decat scuipatul. Am o hotarare judecatoreasa definitiva si irevocabila, era weekendul meu sa-i iau astazi si sa-i duc duminica inapoi. Claudia n-a binevoit sa mi dea si cam asta s-a intamplat. Ea invoca faptul ca nu vor copiii.”, a mai spus Gabi Badalau.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.