Gabi Badalau, umilinta crunta din partea Claudiei Patrascanu: “Am o hotarare judecatoreasa definitiva si irevocabila”

Razboiul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu pare ca nu se mai termina! Afaceristul a declarat ca in timp ce se afla acasa la Claudia pentru a-si lua copiii, aceasta a avut o atitudine foarte agresiva.

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au ajuns la scanadaluri mari care tin primele pagini ale tabloidelor.

Intrat in direct, prin telefon,  la „Xtra Night Show”, afaceristul a dezvaluit ca in momentul in care a ajuns in Constanta, la casa Claudiei Patrascanu, ca sa le ia lucrurile baietilor lor, dupa ce se plimbase in prealabil cu acestia intr-un parc din apropiere, artista nu mai vrut sa-i lase sa plece cu tatal lor.

Gabi Badalau spune ca l-a socat atitudinea Claudiei Patrascanu, care l-a si scuipat si i-a adresat cuvinte urate!

”Eu am stat la masina vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul soferului si i-am zis sa sunt la poarta. A iesit intr-un mare scandal si tipete si a facut acea faza (n.r l-a scuipat) si ea probabil se astepta sa reactionez. Eu nici macar nu m-am sters.”, a declarat Gabi Badalau pentru Antena Stars.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, umilita de parintii lui Gabi Badalau.

Gabi Badalau a mentionat ca sotia sa nu respecta hotararea impusa de autoritati.

”Lucrurile sunt mult mai importante decat scuipatul. Am o hotarare judecatoreasa definitiva si irevocabila, era weekendul meu sa-i iau astazi si sa-i duc duminica inapoi. Claudia n-a binevoit sa mi dea si cam asta s-a intamplat. Ea invoca faptul ca nu vor copiii.”, a mai spus Gabi Badalau.

Autor