Claudia Patrascanu, prima reactie dupa despartirea lui Gabi Badalau de Bianca Dragusanu

Claudia Patrascanu a acordat un interviu dupa ce s-a confirmat ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu mai formeaza un cuplu. Artista a spus ca nu o mai surprinde nimic din ceea ce face fostul sot.

Claudia Patrascanu, prima reactie dupa ce Bianaca si Gabi s-au despartit.

“Ar trebui sa se gandeasca şi el un pic mai mult la baietii nostri caci este vorba doar de educatia pe care, noi, parinţii. le-o dam. Cat despre viata lui sau a noastra, fiecare face ce vrea.

Pe mine nu ma mai surprinde nimic, sa ştiti. Din tot ce face el, nu ma surprinde si plus de asta avem doua vieti separate. De un an şi jumatate ne-am separat. El astazi este cu cineva, maine nu mai este. Dar va dati seama ca eu ca mama nu pot decat sa ma gandesc la copii, ce vor spune ei. In ceea ce ma priveste pe mine, vreau sa ies din această casnicie cu demnitate, vreau sa îmi privesc copiii in ochi.

Claudia Patrascanu, prima reactie dupa ce Bianaca si Gabi s-au despartit.

Vreau sa ma privesc pe mine in oglinda şi sa fiu mulţumita de mine. Cat despre el, chiar nu ma intereseaza. Nu am ce sa comentez din acest punct de vedere al vietii lui private. Noi nu mai suntem casatoriti. Singurul lucru la care ar trebui să se gandeasca si la care sa fie mai atent si mai rezervat sunt copiii, dar deja s-au intamplat cam multe si este clar ca nu se mai gandeşte la ceea ce vor spune copiii, la educatia lor.

De ce ar trebui sa imi pierd energia si timpul pentru altcineva sau pentru alte lucruri? Fiecare face atat cat poate si cat stie. Nu stiu ce sa spun. Nu imi dau cu parerea nici despre casatoria lui, nici despre viata lui. Mi se pare un pic rusinos si mai tarziu va trebui sa le dam explicatii copiilor si nu stiu ce le vom spune. Pe mine au inceput deja sa ma intrebe lucruri si de multe ori sunt blocata. Nu stiu ce sa le raspund. Probabil ca tatal lor o sa le vorbeasca in momentul in care va fi intrebat el de catre baieti”, a declarat Claudia Patrascanu la Antena Stars.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.