Gabi Badalau, prima reactie dupa despartirea de Bianca Dragusanu: “Nimic nu e intamplator”

Gabi Badalau a facut prima declaratie despre despartirea de Bianca Dragusanu. Chiar daca nu au confirmat ca sunt impreuna, fostul sot al Claudiei Patrascanu a confirmat totusi despartirea.

Gabi Badalau si Bianca Dragusanu s-au despartit.

Nu se stie ce s-a intamplat intre cei doi, dar se pare ca nu mai exista sanse de impacare. Mai mult, Bianca Dragusanu l-a blocat pe afacerist pe toate retelele de socializare . Badalau a vorbit despre despartire, dar nu a dat prea multe detalii.

“Se pare ca nu-i prieste Dubaiul. Totul e perfect, totul e asa cum trebuie sa se intample. Totul e lasat in voia Domnului, totul se intampla cu un scop. Nimic nu e intamplator”, a declarat Badalau la emisiunea “Xtra Night Show”.

Dea asemenea, afaceristul a spus si cum va petrece Ziua Indragostitilor.

Publicitate

“In weekend, plec la copii. Este randul meu sa ii iau, asa ca, de Valentine’s Day, stau cu ei. Doar pe ei ii iubesc cel mai mult”, a mai spus Gabi Badalau la “XNS”.

Bianca Dragusanu l-a umilit pe Gabi Badalau cu o replica simpla dupa ce afaceristul a fost vazut ca petrecea la un eveniment privat:

„Ati vazut ce s-a intamplat aseara in oras, cica au fost promotii 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant si iti iei un suc si iti mai da trei gratis si poti sa le iei cu tine acasa. Asa se intampla la promotie. Uite ca daca stiam ca e promotie ieseam si eu in oras”, a spus Bianca Dragusanu.

Claudia Patrascanu, despre fostul sot.

„Ce pot sa spun? Habar nu am. Este viata lui. Adica, el stie foarte bine ce face. E vaccinat, stiti vorba aceea. Doar ca, intr-un timp atat de scurt…va dati seama ca ma gandesc doar la copii in momentul acesta. Copiii au inceput sa creasca, vad tot felul de lucruri. Ar trebui sa se gandeasca si el un pic mai mult la baietii nostri, caci este vorba doar de educatia pe care noi, parintii, le-o dam. Cat despre viata lui sau a noastra, fiecare face ce vrea. Ce pot sa spun eu?”, a declarat Claudia Patrascanu la Antena Stars.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.