Diana Sosoaca, declaratie incredibila despre George Simion: “A jurat stramb…”

Diana Sosoaca vine cu noi dezvaluiri despre George Simion, co-presedintele AUR. Senatoarea il acuza de tradare.

Avocata a nu s-a mai abtinut si a rabufnit intr-o emisiune televizata.

Publicitate

”Am spus eu altceva vreodata decat adevarul? De aseara nu am mai vorbit cu membrii AUR. Mi-au spus ca totul s-a intamplat cu aprobarea lui George Simion. Mi-a dat si mesaje, mi-a scris si azi-noapte pe la 3. Mi-a spus ca trebuie sa ne intalnim, ca fierbe lumea.

Toata lumea este dezamagita si de George, eu nu m-am asteptat la asta. Nu stiu daca ati auzit ce a zis live pe Facebook. Conform Constitutiei, daca ma dai afara din partid, nu ma dai si din Parlament.

Publicitate

Si atentie, eu pana acum nu am primit nicio instiintare. Nu am vazut niciun comunicat. Decat un comunicat ca mi s-a retras sprijinul politic. Avem o problema juridica” , a declarat Sosoaca.

Diana Sosoaca, intamplare din timpul campaniei electorale.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, prima reactie dupa destainuirile lui Emily Burghelea

”Eu i-am propus lui George sa mergem la Tebea, in campania electorala, la mormantul lui Avram Iancu si la gorunul lui Horea, pentru ca acolo este izvorul libertatii.

Era foarte important sa mergem acolo unde este izvorul libertatii si oamenii au murit pentru eradicarea iobagiei, a sclaviei si dobandirea drepturilor.

Am facut poze la gorun, am avut-o pe o doamna ghid si apoi l-am rugat sa mai stea un pic, langa mormantul lui Avram Iancu.

Si i-am zis: George sunt foarte multe lucruri care se spun acum in presa. Nu vreau sa le dau crezare si i-am zis sa jure pe acest pamant sfant ca nu va trada natia.

Si a zis ca el e de 15 ani in lupta asta si a jurat pe pamantul sfant din fata mormantului lui Avram Iancu ca nu va trada.

Eu consider ca a jurat stramb. Adica, spune acum George Simion: Diana e un caz special, eu o sustin, raman alaturi de ea, ii voi sustine toate demersurile legislative cu privire la poporul roman, dar va fi senator independent.

Citeste si articolul :   Nicolae Paulescu

Dumneavoastra cum interpretati „Diana e un om special si o sustin si ii voi sustine toate demersurile pentru binele poporului roman, dar va fi senator independent?”

Singura cale de impacare intre mine si AUR este ca domnii Lavric, Claudiu Tarziu si Dan Tanasa sa fie exclusi din partid”, a mai spus Diana Sosoaca

„Domnul Lavric in toata nebunia aceea a spus ceva: Cum ai putut sa ii faci pe criminali pe PNL si USR? Cine esti tu sa faci asemenea acuzatii?’

Am facut niste acuzatii bazate pe niste cercetari stiintifice. Si va mai spun ceva. Cei din biroul permanent au in fata lor pe pupitrele lor declaratiile noastre politice, ele sunt citite inainte de catre ei. Interpelerarile, intrebarile sunt citite de catre biroul permanent.

Ei stiu foarte bine ceea ce urma eu sa spun. Urma sa cer demisia domnului Arafat, sa il acuz de anumite fapte de coruptie si mi s-a spus ca este inadmisibil pentru un poltician sa faca asemenea declaratii politice”, a declarat avocata Diana Sosoaca.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.