Diana Sosoaca vine cu acuzatii grave dupa excluderea din AUR.

Diana Sosoaca vine cu acuzatii dure dupa ce a fost data afara din formatiunea AUR. Avocata sustine ca de vina pentru scoaterea sa din partid sunt copresedintele AUR, Claudiu Tarziu si liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric.

Dupa scandalul din Parlament pe tema vaccinurilor, liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, i-a propus presedintelui partidului, George Simion sa o excluda pe Diana Sosoaca.

“Domnia sa a refuzat sistematic sa actioneze, atat in parlament, cat si in spatiul public, in conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum si cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, doamna senator Diana Sosoaca Ivanovici isi exercita mandatul in afara grupului senatorial al AUR”, a anuntat Biroul National de Conducere AUR.

Sorin Lavric spune ca Sosoaca a plecat urland din plen si a tipat atat la el cat si la co-presedintele AUR, Claudiu Tarziu. Diana Sosoaca spune altceva.

”Domnul Sorin Lavric, care este membru AUR si secretar al BP-ului, a tinut cu USR-ul si a solicitat sa mi se inchida microfonul pentru ca, ulterior am aflat, mi-am permis sa fac declaratii si cum mi-am permis eu sa ma revolt. Eu voi pleca din partid pentru ca nu voi suporta niciodata un astfel de tratament, avand in vedere ca domnul Sorin Lavric a folosit un limbaj de maidan, efectiv de maidan, si sincera sa fiu, a ridicat si palma la mine”, a declarat Diana Sosoaca.

Diana Sosoaca a fost implicata in numeroase scandaluri.

”Prin modul in care doamna Sosoaca a inteles sa se comporte ca demnitar al statului si ca parlamentar AUR, doamna Sosoaca s-a pozitionat in afara grupului parlamentar AUR. Eu personal am fost socat cand am vazut-o la petrecerea cu lautari, cu live pe Facebook, am fost socat.

Pentru noi, la AUR, nu poti sa fii demnitar al statului, senator, si tu sa te duci la o paranghelie cu lautari, o transmiti live pe Facebook, nu respecti nicio norma”, a declarat Dan Tanasa, deputat AUR.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.