ULTIMA ORA! Diana Sosoaca isi face propriul partid?

Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR. Sociologul Marius Pieleanu vine cu noi precizari in legatura cu posibilele urmari.

Cnform analistului politic, cel mai vizibil parlamentar este George Simion, iar Diana Sosoaca isi doreste mai multa atentie pe care conducerea partidului nu i-o poate oferi.

De asemenea, analistul a mentionata ca este posibil ca Diana Sosoaca sa isi faca propriul partid, care va ocupa ”o zona electorala neocupata prin disparitia PRM”.

Avocata Diasa Sosoaca isi face propriul partid?

”Nu Diana Sosoaca e cel mai vizibil parlamentar AUR, ci domnul Simion. Si-a dorit sa iasa din partid, pentru ca nu ii convine co-presedintia. Isi va construi propriul grup parlamentar constituit din nemultumiti, care va ocupa o zona electorala neocupata prin disparitia PRM. Este fals ca AUR a cules preponderent voturile PRM”, a declarat Marius Pieleanu la Romania TV.

Publicitate

Analistul politic a mai mentionat ca formatiunea AUR depune eforturi uriase pentru a deveni un partid ”frecventabil, nationalist si patriotic” si isi doreste sa se ” debaraseze de eticheta de partid legionar, anti-semit, anti-european”.

Citeste si articolul :   Lovitura pentru Diana Sosoaca. Fosta senatoare AUR, sanctionata.

Marius Pieleanu a felicitat grupului parlamentar pentru decizia luata.

”AUR incearca sa devina un partid frecventabil, cu valente europene, nationalist, patriotic, vrea sa dezbrace de eticheta de partid legionar, anti-semit, anti-european. Ii felicit pentru gestul facut si le urez succes, pentru ca un partid patriotic, crestin, este necesar. Nu subestimati conducerea AUR.”, a mentionat Marius Pieleanu.

Diana Sosoaca a fost data afara din grupul parlamentar AUR, miercuri seara, lucru confirmat si de deputatul AUR Dan Tanase.

”Da, din pacate va confirm. Nu pot sa zic ca este o veste foarte buna, dar din pacate dna Sosoaca nu a inteles care sunt regulile jocului cand este demnitar al statului roman. Dna Sosoaca inteleg ca vrea sa joace singura pe terenul dansei, poate e mai bine asa. Un senator nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe FB, este incompatibil cu statutul de senator AUR. Nu sunt bucuros, nu ma bucura”, a spus Dan Tanasa, la Antena 3.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.