George Simion, co-presedintele AUR, prima declaratie dupa consultarile cu Iohannis: “Am incurcat multe socoteli”

George Simion, co-presedintele AUR, a declarat luni, dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni, ca au propus pentru functia de premier pe Calin Georgescu. Intalnirea s-a incheiat dupa mai putin de 10 minute. La Cotroceni au venit George Simion, Claudiu Tarziu, Dan Tanasa si Diana Sosoaca. Senatoarea Diana Sosoaca a refuzat sa poarte masca. Aceasta a sustinut ca are „probleme medicale”. In cele din urma si-a pus masca doar cat sa ii acopere gura, iar la finalul discutiilor, inainte de a se desparti de presedinte, si-a dat jos masca.

„Propunerea AUR pentru postul de prim-ministru, vazand ca partidele nu au venit cu nume convingatoare, a fost domnul Calin Georgescu. Ne-a spus domnul Iohannis ca nu se prefigureaza a se forma o majoritate parlamentara. Noi cei de la AUR se pare ca am incurcat multe socoteli. Nu vom lua parte la nicio coalitie de guvernare politica.”, a declarat presedintele AUR, George Simion, dupa consultari.

Liderii AUR au ajuns la consultari dupa aproape 15 minute de la ora la care erau programati. In tot acest timp, senatoarea Diana Sosoaca a transmis live, pe Facebook.

Citeste si articolul :   Orban il desfinteaza pe Klaus Iohannis: "Nu a facut altceva decat sa distruga PNL"

Autor