Ludovic Orban, prima declaratie dupa intalnirea cu Iohannis: “Nu suntem de acord”

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat luni, dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni, ca i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis stadiul negocierilor pentru formarea coalitiei de centru-dreapta si ca i-a transmis cele doua propuneri aprobate de conducerea PNL: Florin Citu-premier si Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor.

„I-am prezentat presedintelui pozitia de principul a PNL. I-am prezentat mandatul dat de conducere echipei de negociere: formarea unei majoritati de centru-dreapta cu un program de guvernare care sa cuprinda cele mai importante masuri ale planului national de dezvoltare.

Propunerea noastra pentru functia de premier este in persoana domnului Florin Citu si cealalta componenta a mandatului: presedintia Camerei Deputtilor sa fie a PNL.

L-am infomrat de stadiul negocierilor si de dorinta noastra de a continua negocierile care sa duca la un rezultat pentru formarea unei majoritati de centru dreapta.”, a declarat, de la sediul PNL, Ludovic Orban.

Liberalii nu sunt de acord cu participarea PSD la un guvern de uniune nationala.

Citeste si articolul :   Gabriela Firea, reactie dura la adresa lui Klaus Iohannis: „Partinitor pana la Dumnezeu si inapoi!“

„Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD. PSD s-a comportat ca un partid care nu merita sa detina la nicio particica din putere”, a mai spus presedintele PNL.

Autor