Ludovic Orban, gafa de proportii. Fotografia care a facut inconjurul internetului

Premierul Ludovic Orban a fost surprins din nou intr-o ipostaza care nu-i face cinste. Dupa fotografia in care aparea cu tigara si alcool alaturi de colegii din Executiv, acum a mai aparut alta poza compromitatoare.

Premierul a fost fotografiat cu tigara in gura si cu masca de protectie sub barbie.

„Poarta masca de protectie corect!

Iti poate salva viata. Ai grija sa iti dezinfectezi mainile inainte sa o atingi. Pune partea colorata in exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Pozitioneaz-o incat sa acopere atat nasul cat si gura. Identifica latura cu fir metalic si pliaz-o pe forma nasului. Indeparteaz-o tragand de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un cos de gunoi cu capac. Spala-ti mainile dupa ce ai aruncat-o. Poarta masca. Arata ca iti pasa”, a scris jurnalista Floriana Jucan in postarea de pe Facebook.

Publicitate

Fotografia a fost postata pe Facebook de jurnalista Floriana Jucan si a devenit in scurt timp virala.

Orban spunea ca purtarea mastii va fi mentinuta „cat timp va fi necesar”

Citeste si articolul :   Orban, prima declaratie dupa ce a fost dat afara din PNL: „Sunt victima unei gasti demolatoare"

“Cat timp va fi necesar, vom pastra necesitatea portului mastii. Cat timp va fi necesar, vom mentine triajul, masurarea temperaturii, obligatia de purtare a distantei, regulile de distantare fizica in scop sanitar in tot ceea ce inseamna transport public, spatii comerciale, locuri de munca, piete, restaurante, terase. Este cea mai puternica forma de protectie contra infectiei. Vedeti ca ne confruntam cu un numar de cazuri relativ mare, ne confruntam cu un numar mare de cetateni care nu respecta regulile. Ne confruntam, de asemenea, cu agenti economici, institutii care nu vor sa-si asume obligatia respectarii unor reguli stabilite si noi trebuie sa reactionam, pentru ca pe primul plan prioritatea noastra o reprezinta sanatatea romanilor”, declara atunci Orban.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.