Printul William, prima reactie dupa acuzatiile aduse de Meghan Merkle si printul Harry

Ducele de Cambridge a spus, in primele sale comentarii dupa acuzatiile ducelui si ducesei de Sussex intr-un interviu TV, ca membrii familiei regale nu sunt rasisti.

Printul William a mai spus ca nu a vorbit inca cu fratele sau, dar ca va face acest lucru.

Meghan si printul Harry au spus ca un membru regal si-a exprimat ingrijorarea cu privire la „cat de intunecata” ar putea fi pielea fiului lor Archie.

Potrivit comunicatului transmis de la Palatul Buckingham, problemele cu privire la rasa ridicate de Harry si Meghan “sunt ingrijoratoare si familia le va raspunde personal”, noteaza AP.

Publicitate

„Harry, Meghan si Archie vor fi intotdeauna membri ai familiei mult iubiti”, se arata in comunicatul Casei Regale britanice.

„Familia regala este intristata sa afle cat de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry si Meghan. Problemele prezentate acum, in special cea referitoare la rasa, sunt ingrijoratoare. Desi unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte in serios si vor fi abordate de catre familie in mod privat. Harry, Meghan si Archie vor fi intotdeauna membrii mult iubiti ai familiei”, se arata in punctul de vedere prezentat de Palatul Buckingham, institutie care o reprezinta atat pe Regina Elisabeta, cat si pe intreaga familie regala.

In timpul unei vizite la o scoala din Stratford, estul Londrei, printul William a fost intrebat de un reporter: „Familia Regala este o familie rasista, domnule?”

Ducele a raspuns: „Nu suntem o familie rasista”.

Intrebat daca a vorbit cu printul Harry dupa interviu, printul William a spus: „Nu, inca nu am vorbit cu el, dar o voi face”.

Vizita printului William nu este prima aparitie a unui senior regal de la difuzarea interviului.

Corespondentul regal al BBC, Sarah Campbell, a declarat ca printul Charles ar fi evitat intrebarile cu privire la interviu – dar „in mod clar, printul William s-a simtit suficient de puternic pentru a simti ca trebuie sa abordeze problema si a facut-o destul de direct”.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.