Casa Regala, prima reactie dupa interviul lui Harry si Meghan Markle: “Vor fi intotdeauna…”

Palatul Buckingham a avut prima reactie dupa interviul acordat de Printul Harry si de Meghan Markle realizatoarei americane Oprah Winfrey. Familia regala britanica este ingrijorata de provocarile cu care s-au confruntat cei doi soti in ultimii ani.

Potrivit comunicatului transmis de la Palatul Buckingham, problemele cu privire la rasa ridicate de Harry si Meghan “sunt ingrijoratoare si familia le va raspunde personal”, noteaza AP.

„Harry, Meghan si Archie vor fi intotdeauna membri ai familiei mult iubiti”, se arata in comunicatul Casei Regale britanice.

„Familia regala este intristata sa afle cat de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry si Meghan. Problemele prezentate acum, in special cea referitoare la rasa, sunt ingrijoratoare. Desi unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte in serios si vor fi abordate de catre familie in mod privat. Harry, Meghan si Archie vor fi intotdeauna membrii mult iubiti ai familiei”, se arata in punctul de vedere prezentat de Palatul Buckingham, institutie care o reprezinta atat pe Regina Elisabeta, cat si pe intreaga familie regala.

Citeste si articolul :   Printul William, prima reactie dupa acuzatiile aduse de Meghan Merkle si printul Harry

Harry si Meghan Markle au vorbit in cadrul interviului despre viata in Casa Regala britanica

Interviul dat de cei doi a produs un scandal imens pe ambele maluri ale Atlanticului. Cei doi au facut dezvaluiri despre viata in cadrul Casei Regale britanice.

Meghan si Harry au acuzat Casa Regala de Windsor de rasism si indiferenta. Potrivit acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi intrebat „cat de inchisa ar urma sa fie pielea” fiului lor, Archie.

Meghan Markle a marturisit ca a vrut sa se sinucida din cauza presei, dar familia regala nu i-a permis sa primeasca ajutor in acele momente dificile pentru sanatatea sa mintala. Sotia printului Harry spune ca a fost victima unei adevarate campanii de denigrare, in fata careia Casa Regala nu a protejat-o.

„Pur si simplu nu mai voiam sa traiesc. Si acesta a fost un gand constant foarte clar, real si infricosator. Si imi amintesc cum doar el, (Harry) m-a alintat ”, a spus Meghan, stergandu-si lacrimile.

Citeste si articolul :   De ce s-au mutat printul Harry si Meghan Markle in SUA. Declaratia care cutremura Casa Regala

De asemenea, Meghan a acuzat-o pe pe Kate, sotia fratelui mai mare al sotului ei, printul William, ca a facut-o sa planga inainte de nunta ei.

“S-a intamplat exact invers. Cu cateva zile inainte de nunta, ea (Kate – n.red.) era suparata din cauza unui lucru, iar relatarile au fost corecte, chestiunea viza rochia unei domnisoare de onoare (printesa Charlotte, fiica lui Kate – n.red.), iar acel lucru m-a facut sa plang. Si mi-a ranit cu adevarat sentimentele”.

De altfel, printul Harry a afirmat ca niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a marturisit el.

„Pur si simplu nu mai voiam sa fiu in viata. Si acestea au fost ganduri constante, terifiante, reale si foarte clare”, i-a spus cu ochii in lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus ca trebuie sa merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus ca nu ma simtisem asa niciodata. Mi s-a spus ca nu pot, ca nu ar fi bine pentru institutie”, a adaugat Meghan.

Citeste si articolul :   Regina si-a pierdut rabdarea cu Printul Harry si Meghan Markle: "Ajunge"

Harry a spus ca familia sa i-a intrerupt ajutorul financiar si ca tatal sau, printul Charles, mostenitorul tronului britanic, l-a dezamagit, la un moment dat, a incetat sa ii mai raspunda la telefon.

“M-am simtit cu adevarat dezamagit”, a spus printul Harry, vorbind despre tatal lui. “Familia mea literalmente mi-a taiat sursele de finantare”, a adaugat el.