De ce s-au mutat printul Harry si Meghan Markle in SUA. Declaratia care cutremura Casa Regala

Nu s-au linistit inca apele si printul Harry si Meghan Markle au facut alte declaratii care au adancit si mai tare relatiile cu familia regala britanica. Harry a facut alte dezvaluiri cutremuratoare

Printul Harry “tulbura din nou apele” in Casa Regala britanica.

Intr-un interviu despre familie si sanatate mintala, printul Harry a marturisit ca Meghan a fost cea care l-a indemnat sa se rupa de traiul din familia regala, dar si ca a plecat in SUA alaturi de ea si copil pentru a rupe “ciclul de suferinta”. Ducele a recunoscut ca acum aproximativ 15 ani nu isi dorea “jobul” din cadrul monarhiei.

De asemenea, printul a vorbit si despre relatia cu printul Charles, tatal sat: “Nu cred ca trebuie sa aratam cu degetul sau sa blamam pe cineva, dar daca am simtit vreo forma de durere sau suferinta din cauza durerii sau suferintei traite de tatal meu sau de parintii mei, vreau sa ma asigur ca voi rupe acest ciclu si nu voi transmite asta mai departe”.

Ducele a mentionat ca din familie s-a mostenit de-a lungul a mai multor generatii “o suferinta genetica” si ca tatal lui s-a purtat cu el asa cum la randul lui a fost tratat, lucru pe care vrea sa-l schimbe in relatia cu propriii copii.

De ce s-au mutat printul Harry si Meghan Markle in SUA

“Mi-am mutat toata familia in SUA. Nu acesta a fost planul, dar cateodata trebuie sa-ti pui familia pe primul loc si sanatatea mintala”, a mau declarat printul Harry in legatura cu plecarea din Marea Britanie si din lumea regalitatii. Harry, Meghan si Archie locuiesc intr-o vila de lux din California. Aceasta a costat 14 milioane de dolari. De asemenea, printul Harry si Megan Markle sut revoltati pe faptul ca Familia Regala nu mai mai vrea sa le dea bani.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.