Printul Harry si Meghan Markle, criticati aspru dupa interviul acordat: ”Vor avantajele vietii regale, dar nu si responsabilitatile!”

Meghan Markle si a printului Harry au vorbit despre motivele pentru care au renuntat sa mai faca parte din Casa Regala Britanica. Aceasta decizie este considerata gresita de britanici. Oamenii au declarat ca n-ar fi trebuit ”sa-si spele rufele murdare in public”.

Meghan Merkle si printul Harry au facut dezvaluiri incredibile despre Casa Regala in cadrul emisiunii speciale „The Oprah Winfrey Show”.  Cei doi au acuzat familia Regala ca le-a taiat ajutorul financiar. Mai mult, sotia printului Harry i-a acuzat pe membrii familiei de rasism, iar din cauza presei britanice a avut ganduri sinucigase.

Aceste marturisiri au fost considerate de britanici ca fiind absurde si ca “”isi doresc avantajele vietii regale, insa nu si responsabilitatile”, acesta fiind si motivul pentru care cei doi s-au mutat in Statele Unite ale Americii.

Majoritatea persoanelor sunt de partea Reginei Elisabeta si a familiei regale, dar considera ca ar trebui sa”ingroape securea razboiului si sa inceteze aceste atacuri”.

Publicitate

De asemenea, cei doi soti au fost aspru criticati pentru faptul ca au ales sa acorde acest interviu chiar in perioada in care ducele de Edinburgh este internat in spital, recuperandu-se dupa o interventie la inima.

Prezentatorul si producatorul britanic de televiziune Piers Morgan a criticat-o pe Meghan Markle pe Twitter

„Este prea tarziu pentru nominalizarile la Oscar? #meghan Acest interviu este o tradare absolut rusinoasa fata de regina si familia regala”, a spus el, adaugand ca discutia a fost „o absurditate josnica.”

„Acest interviu este o tradare absolut rusinoasa a reginei si a familiei regale. Ma asteptam la toate aceste prostii viclene distructive de la Meghan Markle – dar ca Harry sa o lase sa blameze familia si monarhia asa este chiar rusinos ”.

Megyn Kelly spune ca Meghan Markle pretinde intotdeauna ca este „victima”

Meghan Markle s-a plans postului ITV cu privire la comentariile facute de Piers Morgan.

Markle i-ar fi scris luni lui Carolyn McCall, CEO al ITV, atragand atentia ca afirmatiile lui Morgan ar putea afecta discutiile despre sanatatea mintala in Marea Britanie si ar putea chiar sa aiba un impact asupra unor persoane care se gandesc la suicid.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.