Ce a facut printul Harry imediat dupa inmormantarea bunicului sau, Philip. Tatal sau a luat “masuri”

Sambata, 17 aprilie, a avut loc inmormantarea printului Philip. Dupa funeralii, Harry nu a ramas in compania familiei sale si s-a retras imediat la Resedinta Familie Regale din Frogmore. Printul Charles avea, insa, in plan altceva.

Tatal lui Harry avea de gand sa stea de vorba cu fiul sau, inainte ca acesta sa se retraga, dar sotul lui Meghan Markle a decis sa plece mai devreme la Frogmore Cottage,  potrivit dailymail.co.uk.

In contextul pandemiei de coronavirus, printul Harry, care s-a intors din SUA ,avea obligatia de a sta zece zile in carantina, insa cu acordul Guvernului s-a putut intrerupe izolarea pentru a aprticipa la funeraliile bunicului sau. Imediat dupa ceremonia de inmormantare, acesta s-a retras departe de familia sa, la Frogmore Cottage, chiar daca stia ca trebuie sa poarte o discutie cu tatal sau.

Printul Charles nu lasa sa treaca asa usor venirea fiului sau in Regatul Unit dupa interviul controversat de la Oprah Winfrey, motiv pentru care se va duce in vizita la fiul sau pentru a vorbi cu acesta, spun surse regale.

William si Harry nu au mers unul langa altul in cortegiul funerar al Ducelui de Edinburgh

La inmormantarea Printului Philip, William si Harry au fost separati de catre Peter Phillips, fiul lui Anne.

In timpul slujbei, Printii William si Harry au stat, de asemenea, unul in fata altuia. Ducele de Cambridge s-a asezat langa varul sau, Peter, in timp ce Harry a ocupat locul de langa Lordul Snowdon.

Regina a luat aceasta masura pentru a preveni eventuale tensiuni care ar putea sa apara dupa interviul acordat de Harry si de sotia lui, Meghan Markle, realizatoarei Oprah Winfrey. In cadrul interviului, Harry a spus ca intre el si fratele sau este ”distantata momentan”. La randul lui, printul William i-ar fi reprosat lui Harry ca ”i s-a urcat celebritatea la cap de cand s-a mutat in Statele Unite ale Americii”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.