Regina Elisabata a II-a, decizie radicala in ceea ce-i priveste pe Harry si William

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie radicla pentru a se asigura ca inmormantarea printul Philip se va desfasura in liniste.  Dupa ce a hotarat ca toti membrii familiei sa poarte haine civile, regina a stabilit ca printii William si Harry sa mearga separat in timpul procesiunii funerare.

Printul Philip va fi inmormanatat astazi, la Castelul Windsor, situat in vestul Londrei.

La ceremonie vor participa dor 30 de persoane din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus, iar printii Harry si William nu vor sta unul langa celalalt. Potrivit informatiilor transmise de presa internationala acestia vor merge in acelasi rand, dar intre ei se va afla varul lor, Peter Phillips.

Printul William se va afla in fata,deoarece este al doilea in ordinea succesiunii la tron dupa tatal lor, printul Charles, urmat de Peter si apoi de printul Harry.

Publicitate

Regina a luat aceasta pentru a preveni eventuale tensiuni care ar putea sa apara dupa interviul acordat de Harry si de sotia lui, Meghan Markle, realizatoarei Oprah Winfrey. In cadrul interviului, Harry a spus ca intre el si fratele sau este ”distantata momentan”. La randul lui, printul William i-ar fi reprosat lui Harry ca ”i s-a urcat celebritatea la cap de cand s-a mutat in Statele Unite ale Americii”.

Citeste si articolul :   Ministrul Sanatatii, anunt de ultim moment despre vaccinare

Fara uniforme militare la inmormantarea printului Philip

Publicatiile internationale au anuntat ca membrii familiei regale britanice vor participa la funeraliile printului Philip imbracati in haine civile, pentru a se putea evita dezbaterea asupra dreptului printilor Harry si Andrew de a purta uniforma militara.

Regina Elisabeta a II-a a fost cea care a luat aceasta decizie. In acest mod se vor evita discutiile asupra faptului ca printul Harry (foto), 36 de ani, si-a pierdut recent titlurile militare onorifice cand a renuntat la atributiile regale si s-a mutat anul trecut in California cu sotia sa, Meghan Markle.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.