Kate Middleton, ”ingrozita” de cuvintele cumnatei sale, Meghan Markle.

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a spus ca este ”ingrozita” de marturisirile cumnatei sale, Meghan Markle, in cadrul interviului cu Oprah, mai exact de faptul ca ar fi facuta pe aceasta sa planga.

Sotia printului William crede ca acuzatiile conform carora ar fi facut-o pe Meghan Markle sa planga, acum doi ani, inainte de nunta regala, sunt ”umilitoare, jignitoare”.

Expertul regal Katie Nicholl a marturisit ca nu a auzit niciodata ca Ducesa de Cambridge sa jigneasca pe cineva pentru ca aceasta este ”foarte atenta la felul in care ii trateaza pe cei din jur”.

In timpul interviului cu Oprah, Meghan Markle a declarat ca Ducesa de Cambridge a facut-o sa planga: ”Kate s-a suparat dintr-un anumit motiv, dar apoi si-a asumat incidentul si si-a cerut scuze. Apoi mi-a adus flori”.

”Kate nu a dorit niciodata sa se sugereze in presa ca ea si Meghan ar fi implicate in vreun conflict, asa ca povestea asta este foarte dura pentru ea”, a declarat Katie Nicholl pentru OK! magazine.

Citeste si articolul :   Alerta la Antena1! Ce se intampla cu Emisiunea Acces Direct

Nicholl a mai adaugat ca exista ”diverse variante” ale acelei intamplari si pretinde ca Printul Harry si Meghan sunt perfecti constienti ca ”nu sunt in pozitia de a da o replica”.

Expertul regal sustine ca Kate Middleton s-a aratat ”intristata, jignita si dezamagita” de interviul-eveniment al lui Meghan si Harry pentru Oprah Winfrey.

Autor