Anamaria Prodan reactioneaza dur dupa ce Laurentiu Reghecampf a spus ca a depus actele de divort: “Satisfactie nu vom da nimanui”

Anamaria Prodan a ractionat din nou dupa ce Laurentiu Reghecampf a spus jurnalistilor de la cancan ca a depus actele de divort.

Anamaria Prodan a postat o imagine si un mesaj cu privire la informatiile despre divort care au aparut in presa mondena. Impresara spune ca Laurentiu Reghecampf este soarele familiei ei si ca fotografia postata arata totul.

„Laurentiu Reghecampf este tatal copiilor mei si este soarele familiei noastre, atat timp cat traim pe pamant. Fotografia postata spune totul. Suntem mereu la inaltime! Comentarii sau explicatii nu exista pentru ca Reghe este eroul baiatului meu, Reghe jr. Nimic nu ne face sa-l iubim mai putin. Dimpotriva, il iubim mai mult!.

”Dumnezeu nu lasa nimic sfant sa dispara! Prostiile presei (gen lovitura pentru Ana Maria Prodan sau pentru familia Prodan) nu exista pentru mine si copiii mei. Satisfactie nu vom da nimanui, pentru ca familia Reghecampf Prodan este mai puternica ca niciodata, iar copiii mei au cel mai puternic tata de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan.

Publicitate

Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a depus actele de divort

„Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine. Pana azi, m-am rezumat, ca expunere publica, la cariera construita in fotbal si nu voi inceta sa-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decenta, cu temeiuri crestine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu”, a spus Reghecampf , potrivit cancan.ro.

„Nu sunt o persoana conflictuala si nu port niciun razboi cu nimeni. Vreau doar sa precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretari ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional. Referitor la informatiile prezentate de curand in presa, sunt in masura sa afirm doar faptul ca Dumnezeu e peste noi si doar El va decide drumul fiecaruia!”, a mai spus antrenorul.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.