Laurentiu Reghecampf a anuntat ca divorteaza, dupa ce Anamaria Prodan a aflat ca iubita lui e insarcinata: „Dumnezeu va decide”

In ultima vreme, presa mondena a tot scris ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan s-au despartit, insa impresara a infirmat aceste zvonuri.

Insa, jurnalistii au intrat pe 10 octombrie 2021 in posesia unei noi informatii: Corina Bilcon (Caciuc), presupusa iubita a lui Lareuntiu Reghecampf, este insarcinata in trei luni!

Anamaria Prodan a reactionat si de acesta data, spunand ca ea si Laurentiu Reghecampf formeaza inca o familie.

„Ce sarcina? Nu stiu despre ce vorbesti… Cine e Corina? Ce inseamna iubita oficiala si noi nu stim? Nu inteleg despre ce vorbesti. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu sotul meu acum 30 de minute si nu cred ca stia asta. Nu stiu cine e fata asta, nu inteleg de ce se tot bate apa despre ea”, a spus Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf a vorbit cu jurnalistii de la Cancan si a contrazis-o pe impresara, antrenorul afirmand ca el a depus actele de divort.

„Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine. Provin dintr-o familie decenta, cu temeiuri crestine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Vreau doar sa precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretari ulterioare din partea mass-media.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, reactie transanta: "Cine nu vrea sa mai faca parte din familie e liber sa faca ce vrea"

Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional. Referitor la informatiile prezentate de curand in presa, sunt in masura sa afirm doar faptul ca Dumnezeu e peste noi si doar El va decide drumul fiecaruia”, a spus Laurentiu Reghecampf pentru sursa citata mai sus.