Anamaria Prodan, reactie transanta: “Cine nu vrea sa mai faca parte din familie e liber sa faca ce vrea”

Anamaria Prodan pune picorul in prag dupa ce au aparut zvonuri cu privire la faptul ca Laurentiu Reghecampf ar avea o iubita.

„Daca asa ati aflat voi ca sta cu amanta la Craiova, mergeti si faceti poze clare. Nu ca cele din Delta si prezentati-le. Daca ma injura si imi vorbeste urat mie sau copiilor, intrebati-l pe el sau pe cine vreti. Amanta, prieteni apropiati. Eu nu mai vreau sa stau zilnic sa fac sau sa desfac viata lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Daca Reghe face ceva, pleaca, are amante, sa va spuna el. Eu, fetele si Reghe Jr. suntem toti uniti. Familie. Cine nu vrea sa mai faca parte din familie e liber sa faca ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan si nu rupem randurile niciodata!

Daca ma uraste? Pai de ce sa ma urasca? Ca am muncit pentru el secunda de secunda, pentru ca m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Ca i-am creionat si, ulterior, trasat un drum perfect catre performanta? Ca l-am sustinut neconditionat in toti acesti ani? Ca i-am dat totul pentru a face performanta? Ca i-am daruit cel mai frumos baietel? Ca alaturi de mine a crescut si amandoi am construit ceva unic fara nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva sa ma urasca?”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Sport.ro.

Anamaria Prodan intareste din nou ideea de familie unita.

„Nimic nu ma opreste. Eu, Sarah, Rebecca si Reghe Jr. suntem uniti si asa vom ramane forever. Noi nu ne lasam condusi de instincte primare si nu rupem randurile niciodata! Nu tinem pe nimeni cu forta alaturi de noi! Anamaria Prodan este inegalabila, inimitabila, fatala… trecerile mele de la inger sau demon sunt fulgeratoare. Sunt cel mai abil om nascut in 1972. Cand lucrez la un prototip, singura imi doresc sa-l fac sa fie perfect. Si culmea imi si iese.

Noi traim decent fara ascunzisuri, fara scandal, fara umilinte, fara paparazzi! Cica ma cunoaste stie clar ca nu m-am coborat si nu am sa ma cobor la nivelul unor fete de oras. Mandria si demnitatea poate mi-au adus si dezavantaje. Dar niciodata nu am sa decad, nu am sa las capul in jos, nu am sa decad! In fata copiilor mei sunt idol si asa am sa mor. Principiile de viata daca le ai si daca le si intelegi nu ai cum sa cazi de la plus infinit la minus minus minus infinit! Pe mine nimeni nu are cum sa ma doboare, cum sa ma loveasca, cum sa ma santajeze! Cand incepe sa ma deranjeze tradarea, mut castigator. Mereu!”, a mai spus impresara.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.