Un truc interesant pentru a indeparta petele si zgarieturile de pe ochelari

Fie ca se datoreaza unui accident sau pur si simplu prin deteriorarea in timp, anumite zgarieturi pot aparea pe lentilele ochelarilor. Cei care ii poarta stiu cat de enervant poate fi sa vezi prin aceste imperfectiuni. Cel mai adesea, acest lucru ii obliga pe oameni sa fie nevoiti sa-si schimbe ochelarii, totusi vei fi surprins sa afli ca acest lucru poate fi evitat. Acest truc de casa nu numai ca va va curata lentilele de ochelari, dar va va scapa si de zgarieturi.

Cei care poarta ochelari de vedere trebuie sa se confrunte cu o multitudine de pericole. Din fericire, exista cateva sfaturi care pot depasi aceste mici probleme din viata, cum ar fi tehnicile care previn aburirea lentilelor de ochelari in timp ce purtati o masca . In acest articol, va vom invata cum sa reparati zgarieturile ochelarilor in timp ce ii curatati!

Ochelarii zgariati pot fi reparati

Zgarierea ochelarilor inseamna de obicei schimbarea lor. Cu toate acestea, din lipsa de timp sau din orice alt motiv, o vizita la optician nu este intotdeauna posibila. In acest caz, stii ca exista o solutie pentru a putea da o a doua viata lentilelor ochelarilor tai si asta datorita ingredientelor pe care cu siguranta le ai deja in dulapuri. Cu toate acestea, incercati sa verificati daca lentilele ochelarilor dvs. sunt lentile organice, dar retineti ca acestea sunt lentilele care sunt cele mai frecvente la vanzare. Dupa ce ati terminat, urmati acesti cativa pasi:

Citeste si articolul :   Dovleacul vedeta toamnei

1. Curata-ti ochelarii

Acest lucru nu va va surprinde, dar mai intai va trebui sa va luati timp pentru a curata corect lentilele ochelarilor. Acest lucru va va permite sa observati exact unde sunt zgarieturile. Pentru aceasta, puteti utiliza o carpa din microfibra, precum si un detergent special pentru lentile. Alternativ, puteti utiliza pur si simplu un amestec de apa si otet alb, precum si o carpa de bumbac pentru un rezultat la fel de remarcabil. Otetul alb este intr-adevar un produs de curatare cu mai multe utilizari .

2. Scapa de zgarieturi

Acum ca drumul este clar, este timpul sa ne ocupam de acele zgarieturi urate . Pentru aceasta, va sunt disponibile doua solutii la fel de eficiente. Primul este sa folositi pasta de dinti. S-ar putea sa va surprinda, dar pasta de dinti este un produs care poate fi foarte util pentru multe lucruri. Ar trebui sa aveti grija sa il imprastiati delicat pe lentile cu o discheta de bumbac. Lasati-o sa actioneze o vreme si puteti clati pasta de dinti cu apa rece. Pentru a doua metoda, veti avea nevoie de apa si bicarbonat de sodiu. Amestecati-le impreuna pentru a obtine o consistenta pastoasa, apoi aplicati amestecul in acelasi mod ca pasta de dinti. Trebuie remarcat faptul ca pentru zgarieturi severe, va fi necesar sa repetati operatia de mai multe ori, indiferent de metoda aleasa.

Citeste si articolul :   Parul alb: remediul pentru a-l acoperi in mod natural: nu este nevoie sa folositi substante chimice

3. Ultimul pas

Esti acum la ultimul pas. Pentru aceasta, veti avea nevoie de orice crema pe baza de ceara de albine . Va fi suficient sa o aplicati pe zgarieturi cu o carpa din microfibra.

Cateva sfaturi pentru ingrijirea ochelarilor

Nu exista niciun secret, pentru a preveni lentilele ochelarilor tai sa se degradeze in vreun fel, va trebui sa adopti aceste cateva gesturi de zi cu zi. Nu uitati sa evitati sa va stergeti ochelarii cu hainele, un servetel sau un prosop de hartie. In orice moment, preferati utilizarea unei carpe din microfibra. Daca apar zgarieturi, nu le razuiti. Le va face doar mai rau. In cele din urma, evitati sa va agatati ochelarii de guler. Daca doriti sa ii puneti undeva, puneti-i in tocul lor, astfel incat sa fie protejati.

Autor