Pasta de dinti si lucrurile care se curata cu ajutorul acesteia

De obicei folosim pasta de dinti de doua ori pe zi – dimineata dupa ce ne trezim si seara inainte de culcare. Desi este practic destinat doar spalarii dintilor, pasta de dinti poate fi folosita si in alte moduri. Am realizat o lista cu cele mai bune opt trucuri de curatare folosind pasta de dinti.

1.Culoarea parului

Daca va vopsiti singura parul, probabil ca nu va place sa aveti pete rosii sau maronii de la culoarea parului pe frunte si gat. Puteti scapa de acest lucru cu mult sapun si o metoda de frecare accentuata la  spalare, dar acest lucru este destul de daunator pentru piele. Prin urmare, este mai bine sa aplicati vaselina pe linia parului, dar chiar si atunci, culoarea parului poate pata in continuare pielea. Daca nu aveti vaselina la indemana sau vopseaua inca nu a patat pielea, atunci puneti putina pasta de dinti pe o discheta demachianta si curatati zona de piele afectata. Veti vedea cum pielea din acea zona va fi din nou curate in cel mai scurt timp. Nu uitati sa va spalati pielea cu putina apa si sapun si sa masati usor aceea zona, deoarece pasta de dinti poate fi destul de uscata.

Citeste si articolul :   Viorel rupe tacerea: "Asta le este toata smecheria! Am vazut-o pe Facebook"

2.Termos

Publicitate

Iti place sa folosesti un termos pentru ceai sau cafea atunci cand vrei sa iti iei bautura preferata cu tine la drum? Cana termos, daca nu este utilizata o perioada, poate dezvolta un miros neplacut care face sa fie neplacut sa bei din nou din acest recipient. Acest lucru este, de asemenea, usor de scapat cu pasta de dinti. Pur si simplu turnati putina pasta de dinti in termos si umpleti-l cu apa fierbinte. Apoi, pur si simplu lasati acest amestec sa se inmoaie o vreme, agitati bine si scurgeti. Apoi clatiti cu apa fierbinte din abundenta si mirosul urat a disparut.

3.Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt plini de amprente si praf? Nu este o problema pentru pasta de dinti! Cu toate acestea, asigurati-va ca utilizati o pasta de dinti usoara, care nu are particule abrazive. Pur si simplu puneti putina pasta de dinti pe o discheta demachianta si frecati-o usor fiecare lentila. Dup ace ati frecat/masaj fiecare lentila folositi o alta discheta curate pentru a indeparta pasta de dinti si la final stergeti cu servetele speciale de ochelari.

4.Blatul de lucru din bucatarie

Ai taiat ceapa sau peste? Atunci cu siguranta atat blatul de lucru cat si mainile dvs. Vor avea un miros urat. Puteti scapa de acest miros neplacut destul de simplu, spalandu-va mainile cu niste pasta de dinti iar blatul de lucru stergandu-l cu pasta de dinti. Dup ace ati aplicat pasta de dinti pe blat si ati sters-o folosind o laveta puteti sa aplicati putin detergent de vase sis a continuati sa stergeti iar la final spalati cu apa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 octombrie 2020. Berbecul poate obtine o promovare la locul de munca

5.Cerneala sau pasta de la pix

Poate ca copilul tau a pictat in alta parte decat hartia si masa ta este acum plina de linii de stilou. Dar nu va faceti griji, puteti freca pur si simplu masa cu pasta de dinti si o carpa de curatat si aici. Dupa care pur si simplu, stergeti cu un prosop de hartie si nimeni nu va afla vreodata despre nenorocire.

6.Talpi albe

Daca detineti o pereche de incaltari cu talpa alba, stiti cat de dificil este sa le pastrati alb stralucitor. De obicei, in urma unei purtari excesive aceste devin galbene sau treptat chiar gri. Daca doriti sa va pastrati talpile albe, puteti folosi doar o carpa de curatat cu putina pasta de dinti, dupa care doar stergeti cu un prosop de hartie si talpile incaltarilor dvs. sunt din nou albe.

7.Fierul de calcat

Aveti reziduuri pe fierul de calcat care ingreuneaza calcarea? Desigur, nu doriti sa calcati cu aceste pete hainele pretioase, deci este important sa curatati fierul in mod regulat. Asigurati-va ca fierul de calcat este rece inainte de a freca niste pasta de dinti pe el si apoi stergeti-l cu un prosop de hartie.

Citeste si articolul :   Uite de ce ar trebui sa puneti piper negru in masina de spalat

8.Farurile de la masina

Farurile tale par putin incetosate? Nu va faceti griji, puneti doar o pasta de dinti pe ele si frecati cu varful degetelor. Apoi lasati pasta de dinti sa stea aproximativ 15 minute dupa care frecati suprafata cu o periuta de dinti veche. Veti observa ca pasta devine maro, deoarece curata toata murdaria. Apoi stergeti farurile cu un prosop umed dupa spalare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.