Anamaria Prodan il ameninta pe Gigi Becali: “La banii pe care ii am imi permit. Sa nu ma faca sa sar la bataie”

Scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali se transforma in razboi. Patronul de la FCSB a lasat-o pe impresara si fara cei mai valorosi jucatori de la FCSB pe care ii mai avea sub contract.

Anamaria Prodan a iesit din nou cu un val de acuzatii la adresa lui Gigi Becali. Aceasta ameninta cu dezvaluri care il pot trimite din nou pe Becali la puscarie, dar si cu bataia.

Reamintim ca scandalul a izbucnit dupa transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Gigi Becali i-a anuntat pe jucatorii de la FCSB care inca erau reprezentanti de Anamaria Prodan ca trebuie sa rupa imediat contractele cu ea si sa-si gaseasca alti impresari.  Astfel, Anamaria Prodan a ramas fara cei mai importanti jucatori pe care ii mai avea in echipa latifundiarului din Pipera.

Publicitate

Lista jucatorilor de la FCSB, care o aveau ca impresara pe Anamaria Prodan:

Dariu Olaru – 22 de ani, mijlocas central, 2 milioane de euro

Citeste si articolul :   Noi tensiuni intre Andreea Balan si Goerge Burcea! Ce i-a cerut el artistei

Iulian Cristea – 26 de ani, fundas central, 1,4 milioane de euro

Ionut Pantiru – 24 de ani, fundas stanga, 850.000 de euro

Gabriel Simion – 22 de ani, mijlocas defensiv, 750.000 de euro

Publicitate

Andrei Vlad – 21 de ani, portar, cotat la 700.000 de euro

Lucian Filip – 30 de ani, mijlocas defensiv, 350.000 de euro

Robert Ion – 20 de ani, mijlocas ofensiv, 250.000 de euro

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa lui Gigi Becali

„A fost sageata, pus la inaintare de cineva si sageata s-a intors impotriva stapanului. De asta s-a dus la puscarie. Nu de baiat bun s-a dus acolo. Probabil se va mai intoarce ca vad ca il mananca limba rau de tot si vorbeste doar de Anamaria Prodan. Eu il las, dar el nu stie ce il asteapta cu mine.

Eu nu am pierdut in viata mea razboaie. El ce crede ca o sa se intample daca ameninta jucatorii mei de la FCSB? O sa rezilieze fotbalistii cu mine, iar eu sa iau de la ei clauzele de reziliere. Cam asta ar putea sa faca Gigi Becali

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf a rabufnit: "Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine"

Si ii mai spun ceva. La banii pe care ii am imi permit sa ii dau doua palme in cap si un sut in fund pe unde il vad si sa platesc amenda de fiecare data pentru tulburarea linistii publice. Poate ii mai misc putin creierul si ii incepe activitatea cerebrala. Sa nu ma faca sa sar la bataie si sa il arunc de la loja, pe stadion, in direct, pe teren, ca sa vada cam ce inseamna Anamaria Prodan si ce inseamna sa nu iti tii gura cand vorbesti cu ea”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.