Carmen Radulescu, clipe de cosmar: “Nu doream sa merg la spital, ferit-a Sfantul!

Carmen Radulescu a spus prietenilor de pe retelele de socializare ca a trecut prin clipe grele in ultima perioada. Artista avut o temperatura, dureri de cap ingrozitoare, fara gust si miros, dar nu a mers la spital.

„Buna, dragii mei! V-am obisnuit intotdeauna cu poze dragute, cu zambetul la purtator, stiu! Dar de o saptamana, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a intors cu susul in jos… tot corpul ma durea, ma ardea, temperatura de 38°nu scadea, dureri de cap ingrozitoare, nu ma puteam misca, nu puteam sa stau nici macar in sezut pe marginea patului, tot ce mancam dadeam afara, mirosul si gustul au disparut! M-am panicat un pic, dar n-am vrut sa chem ambulanta pentru nimic in lume, nu doream sa merg la spital, ferit-a Sfantul! Managera mea, Elenuca, a stat alaturi de mine zi si noapte, m-a vegheat…! Dupa zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate starile si simptomele), sa-mi trimita o reteta on-line, sa iau ceva, sa se amelioreze starea!”, a scris cantareata duminica, pe pagina de Facebook.

Dupa ce a luat pastilele prescrise de medic s-a simtit si mai rau

Citeste si articolul :   Cleopatra Stratan si Edward Sanda au facut anuntul cel mare. Cand se casatoresc

”Ce credeti?! Mi-a trimis o medicamentatie ce semana mai degraba cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luam reteta si-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine… mai rau… si mai rau, orice pastila (antibiotic) imi faceau si mai rau! In fine, sa nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criza biliara! N-am crezut pana n-am simtit cu varf si indesat, ca o astfel de criza biliara se poate manifesta in asa fel incat sa-ti rascoleasca tot corpul! Groaznic! Inca nu-mi este bine, dar incet-incet sper sa ma pun pe picioare! Va imbratisez cu drag si multumesc mult ca ati avut rabdare sa cititi, aveti grija de voi cat se poate de mult! O duminica frumoasa va doresc!”, a mai scris cantareata, in dreptul imaginilor..

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.