Inca o vedeta din Romania, infectata cu noul virus: “Am ramas fara gust si fara miros”

Adelina Pestritu a spus, pe contul ei de Instagram, ca a fost depistata cu noul virus. Vedeta a facut anuntul intr-un story pe Instagram, mentionand ca, dupa aparitia primelor simptome, si-a facut testul, care a iesit pozitiv.

“Dragii mei, asa cum le stiti pe cele bune, vreau sa le stiti si pe cele rele. Vreau sa stiti prin ce trec in momentul de fata. Din pacate, zilele trecute am intrat in contact cu un bolnav de COVID. Iar dupa ce au aparut primele simptome, am ramas fara gust si fara miros, am venit, mi-am facut un test.

Testul a iesit pozitiv, iar acum ma aflu in parcarea spitalului, astept sa fiu preluata si internata. Desigur, toti cei din familia mea vor fi si ei testati. Sotul a iesit negativ. Va tin la curent.

N-am stiut ca persoana respectiva este infectata cu COVID, eu am facut testul dupa ce am ramas fara gust si fara miros. Mancam o ciocolata si efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu intelegeam de ce simt ca si cum as manca hartie. Si am venit, mi-am facut testul, am aflat ca este pozitiv.

Deocamdata starea mea de sanatate este buna, in afara de faptul ca nu mai am gust si nu mai am miros. O sa va tin la curent, pe masura ce voi putea sa comunic ceea ce se intampla din pacate. Dar astea e, nu putem sa prevedem aceste episoade din viata noastra. Protejati-va, purtati masca si aveti mare grija de voi?”, a spus Adelina Pestritu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.