Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Moldova si-a pierdut viata, intr-un mod groaznic, la doar 44 de ani

Florin Cusiac, in varsta de 44 de ani, si-a gasit sfarsitul intr-un accident rutier cumplit si greu de explicat. Barbatul era patronul cunoscutei firme Olint din Radauti. Duminica, in jurul orei 17.30, Florin mergea cu bicicleta pe drumul judetean din Volovat, in apropiere de Burla.

Intr-un context greu de inteles, barbatul s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se puternic la cap. Omul de afaceri se deplasa singur si se afla intr-o zona de coborare de pe drumul judetean, in curba, scrie Monitorul Suceava.

In urma accidentului, Barbatul in varsta de doar 44 de ani a fost preluat in stare grava de o ambulanta si dus prima data la Spitalul municipal Radauti. A urmat apoi transferul la Spitalul Judetean Suceava. Luni noaptea spore marti, organismul barbatului a cedat, decesul fiind declarat in jurul orei 1:00.

Florin Cusiac era unul dintre cei mei bogati oameni de afaceri din zona Radauti, acesta avand o afacere prospera. Omul de afaceri avea chiar si avion personal, dar se deplasa destul de des cu bicicleta, care era o adevarata pasiune pentru el.

Barbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, acesta fiind foarte puternic, iar baratul nu a mai putut fi salvat oricat de mult s-au straduit medicii. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Autor