Cine este romanul care vinde Aerul din Muntii Carpatii, imbuteliat. O doza are 190 de inhalari si este foarte cautat in China

Mihai Arsene este romanul care vinde aer imbuteliat in Muntii Carpati. O doza are 190 de inhalari si este foarte cautat China si in India.

Un antreprenor roman a dezvoltat o afacere inedita cu aer si are un real succes peste granita. Omul de afaceri vinde aer imbuteliat si colectat din Muntii Carpati. Cea mai mare doza contine minimum 190 de inhalari si costa 80 de lei.

Mihai Arsene si-a inceput afacerea cu aer pur din Muntii Carpati in urma cu aproximativ doi ani. Vanzarile au mers  in Romania doar in randul sportivilor, dar este la mare cautare in China si India.

“In lumea sportiva, in schimb, romanul l-a imbratisat puternic si este folosit ca scut impotriva poluarii.”, a spus omul de afaceri, pentru Mediafax.

Publicitate

Doza cea mai mare contine minimum 190 de inhalari si costa 80 de lei.

Mihai Arsene spune ca acest aer nu elimina poluarea, dar ii protejeaza pe cei care au probleme de respiratie sau insomnii.

Citeste si articolul :   OMS, adevarul despre aparitia coronavirusului in China

“Majoritatea oamenilor isi desfasoara viata la oras, in mediul urban, unde poluarea capata amploare si pragurile sunt depasite zi de zi, acest produs nu vine decat ca un scut.”, a declarat Mihai Arsene.

„Nu as fi o amatoare a unui astfel de spray, a unui astfel de dispozitiv. Consider ca nu poti inlocui o drumetie la munte cu un astfel de dispozitiv. Obisnuiesc sa merg pe munte o data sau de doua ori pe saptamana in functie de cum imi permite prorgamul”, spune Alexandra, studenta la Medicina

Firma sa are afaceri de 87.000 de lei si pierderi de 161.000 de lei in 2019, potrivit siteului Ministerului de Finante.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.