A fost gasita copila de 12 ani data disparuta de parinti in Gorj. Ce spun politistii

O copila in varsta de 12 ani a fost cautata noaptea trecuta de politisti. Fata a fost data disparuta de catre parintii sai. Nicoleta Valentina Vilau-Hainaru a plecat de acasa, din comuna Stejari, si nu s-a mai intors.

La sesizarea parintilor, politia a demarat o actiune de cautare a minorei.

Filmul evenimentelor:

Parintii Valentinei a facut sesizarea la Sectia 8 Politie Rurala Stoina, noaptea trecuta.

Publicitate

Cei doi au anuntat ca fiica lor de 12 ani, Vilau-Hainaru Nicoleta Valentina, din comuna Stejari, ar fi plecat in mod voluntar de la imobilul de domiciliu, iar pana la sesizarea disparitiei nu a mai revenit.

Imediat, politistii au demarat actiunea de cautare si au cerut ajutorul cetatenilor pentru a o identifica pe fata. Persoanele care puteau oferi detalii care sa conduca la gasirea minorei au fost rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa sesizeze cea mai apropiata unitate de politie.

In aceasta dimineata, minora a fost gasita acasa la prietenul ei, un tanar in varsta de 24 de ani,.

Citeste si articolul :   SUA a autorizat folosirea medicamentului Remdesivir ca tratament pentru COVID-19. Cand ajunge si in Romania

“Minora a fost identificata de politisti la domiciliul unui tanar de 24 de ani, din comuna Danciulesti”, fost comunicatul transmis de IPJ Gorj.

Politia continua cercetarile in caz deoarece prietenul ei era major.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.