Bianca Dragusanu, atac dur la adresa proaspetei mamici, Lili Sandu: “Pai tu ai o luna de cand ai nascut, nebuno! Sa ai burta aia imensa…

Bianca Dragusanu a postat un mesaj dur pe Instagram, dupa ce a aflat ca Lili Sandu ar fi spus la o luna dupa ce a nascut ca ii este dor de burtica de gravida.

Iata mesajul integral:

„Subiectul zilei de astazi este unul foarte controversat. Zilele trecute am vazut un interviu cu o starleta de la noi care tocmai a nascut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasa, corp misto, si-a revenit intr-o luna de zile… Dar afirmatiile pe care le-a facut ea m-au lasat masca. Auziti ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul sa fiu gravida din nou. A fost foarte emotionant!’ Sa mori tu? Pai tu ai o luna de cand ai nascut, nebuno! Si tie ti-e dor sa fii gravida din nou! Sa ce? Sa te duci la baie de o suta de ori pe noapte, sa ai burta aia imensa, sa nu poti sa fii activa si sa stai ca o molusca?!

Mie mi se pare foarte funny (n.r. – amuzant ) si mi-am dorit sa impartasesc cu voi parerile astea ale mele. Nu ca ar interesa pe cineva, dar daca tot va uitati la story-urile mele si mi-ati dat multe feedback-uri, mi s-a parut amuzant subiectul zilei de azi. Subiectul zilei de azi e cum o lauza incearca ea sa ne spuna noua cat de frumos a fost cand a fost gravida acum o luna de zile.

Am ajuns la o concluzie: ca pot sa spui multe ca sa castigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu imi pasa! Si da, asta e parerea mea, ca sunteti niste false astea care ati nascut acum o luna de zile, sunteti niste amarate care veniti iar sa mintiti poporul cu televizorul.

Tu ai nascut acum o luna de zile, tu nu ai cum sa spui ca ti-e dor de sentimentul de gravida, ca numai ce ai nascut. Stai jos! Nota patru!’, a spus Bianca Dragusanu, intr-un mesaj acid publicat pe pagina ei de Instagram.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.