Bianca Dragusanu, derapaj grav pe Instagram: “E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona si…”

Bianca Dragusanu spune ca de cateva zile o „incearca” o raceala si ca o ustura gatul. Vedeta spune ca este foarte ingrijorata, dar nu pentru raceala. Bianca se teme ca va fi cauta de foarte multe persoane pentru a-i propune un „parteneriat”.

Bianca Dragusanu spune ca s-ar putea sa fie contactata de oameni cu influenta pentru a o „momi” cu bani pentru a declara ca si ea are Coronavirus.

„Ma incearca o raceala, ma ustura gatul. Responsabila pentru aceasta situatie este fiica mea, Sofia, si pentru ca se poarta printre vedete aceasta situatie cu corona, sunt curioasa daca apare vreo oferta si sa-mi zica cineva ca vezi doamne sa ma fi prins si pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona si se vindeca ca prin minune in trei zile si apar iar pe sticla.”, a mentionat Bianca Dragusanu pe contul sau de socializare.

„Nu exista o suma de bani pentru care daca m-as raci sa mint poporul cu televizorul si sa spun ca am corona sau altceva. Terminati cu vrajelile astea. Nu exista!

Cred ca v-ati dat seama ca vor termina mafiotii astia cu campaniile si alegerile lor si apoi o sa vedeti voi restrictii. Deci, dupa ce se termina cu votul, o sa vezi tu cum iese virusul pe strazi inainte de 12 noaptea. Iese de la 3, 4 ziua, ca asa e el, virus din ala smecher

Pe la jumatatea lui octombrie, sa vedeti voi cum domnul virus vrea sa inchida mall-uri, vrea sa inchida magazine iar. Chiar am o problema cu acest virus, care, efectiv, ne ia viata.

Vreau ca lumea sa mearga la scoala, vreau ca toate lucrurile sa redevina la normal. Sa ma lasati cu vrajeala asta, cu virusii vostri. Si, apropo de asta, vreau sa fie nunti, miresele mele si-au ridicat rochiile”, a mai spus vedeta pe InstaStory, potrivit Cancan.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.