Alex Bodi si Bianca Dragusanu au anuntat ca s-au impacat, in direct: „Urmeaza sa ma ceara din nou in casatorie”

Alex Bodi si Bianca Dragusanu au recunoscut ca s-au impacat, in direct, la emisiunea Teo Show. Dupa ce au divortat pe data de 10 martie, cei doi au decis sa ofere inca o sansa relatiei.

Alex Bodi si Bianca Dragusanu sunt din nou impreuna. Dupa ce au dat mai multe indicii pe retelele de socializare, cei doi au hotarat sa anunte impreuna ca s-au impacat.

Intr-o interventie telefonica la emisiunea Teo Show, Alex Bodi si Bianca Dragusanu au vorbit despre impacarea la care multi nu se asteptau.

Bianca a recunoscut ca inca este suparata pe Alex Bodi: „Am fost unul impotriva celuilalt”
„Inca sunt suparata pe el. N-am fost noi impotriva lumii, am fost unul impotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei sot a postat-o de curand pe Instagram.

Publicitate

Intrebati de moderatorii emisiunii, Teo si Bursucu, ce urmeaza in continuare in relatia lor, Bianca a raspuns, cu jumatate de gura, ca urmeaza sa o ceara din nou in casatorie.

„Urmeaza sa ma ceara din nou in casatorie. Eu am nevoie sa am din nou incredere in ceea ce face, nu ceea ce spune. In momentul asta suntem la stadiul in care vrem sa contruim”, a marturisit Bianca.

Citeste si articolul :   Oana Zavoranu, atac dur la adresa Deliei: Merge pe strada in pijamale, nepieptanata, neingrijita, sleampata.

Bodi a recunoscut ca el a facut primul pas spre impacare. Bianca a acceptat cu o singura conditie, sa semneze un contract de confidentialitate.

„Am cerut vehement sa semnam un contract de cofidentialitate. Cine greseste, plateste. I-am dat sansa sa dea dovada de maturitate. I-am dat sansa sa existe o continuitate”, a mai adaugat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.