Cristina Siscanu s-a imbracat asa la cumparaturi, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Incredibil ce comentarii a primit pe instagram!

Din dorinta de a se proteja de noul coronvirus, Cristina Siscanu si sotul acesteia, Madalin Ionescu, au purtat un costum special atunci cand au mers la cumparaturi. Cum au reactionat oamenii?

Vedetele din Romania au inteles ca trebuie sa renunte pentru o vreme la activitatile cu care erau obisnuite pana in prezent si sa respecte noile masuri impuse de autoritati. Ies din casa doar pentru cumparaturi, incercand sa isi indemne urmaritorii de pe instagram sa le urmeze exemplul.

La fel s-a intamplat si acum cand Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au mers intr-un centru comercial purtand un costum special, masca, manusi si ochelari.

Cristina Siscanu s-a imbracat asa la cumparaturi, iar reactiile nu au intarziat sa apara

Publicitate

Fotografiile in care Cristina Siscanu si Madalin Ionescu apar in costumul de protectie au fost postate pe instagram, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Cei doi au fost aspru criticati, acuzati ca exagereaza si ca nu sunt un exemplu bun pentru cei cei ii urmaresc, scrie kanald.ro

Citeste si articolul :   Se marita Lidia Buble? Vedeta a facut anuntul: "Da, chiar sunt fericita"

Cristina Siscanu a tinut sa explice motivul pentru care ea si sotul ei au optat pentru aceasta costumatie la cumparaturi.

“Dupa sapte zile am revenit la cumparaturi. P. S. : Pe bune? Asa de ciudat ganditi unii dintre voi??? Nu mai exista nicio criza de echipamente de protectie pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai dureaza procesul de productie. In plus, daca ati face toti ca mine ( sa iesiti o data la sapte zile din casa si echipati asa ), am scapa de pandemie mult mai repede!

Un astfel de echipament nu este scump si este disponibil. De ce aruncati cu pietre? Eu militez pentru a proteja si a ne proteja! Cu ce am gresit ? Cand va disparea oare acest efect de turma care imbolnaveste societatea?

Si faptul ca am luat o cutie de iaurt si m-am uitat ce scrie pe ea si apoi am pus-o pe raft… care e problema? Fiecare dintre noi trebuie sa isi dezinfecteze produsele cand ajunge acasa. Stiti cat de usor mi-a fost cand am ajuns acasa ? Mi-am dat jos combinezonul, manusile, masca si le-am aruncat (data viitoare imi iau si botosi) si sunt linistita ca mi-am luat toate masurile de siguranta sa ma protejez si sa ii protejez pe copiii si pe parintii mei care stau cu noi.

Citeste si articolul :   Razvan Simion, surpriza mare dupa despartirea de Lidia Buble. Cu ce frumusete a iesit la plimbare

Si nici nu fac risipa de echipamente pentru ca ies din casa de 4 ori pe luna. Deci? 4 masti, 4 combinezoane de unica folosinta, 4 perechi de manusi, 4 perechi de botosi pe luna! De ce sa ma supun riscului pentru ca un cretin care se amuza pe seama situatiei in care ne aflam sa vina si sa imi stranute pe haine (asa cum mi s-a intamplat mie si sotului meu)???

Voi ganditi inainte sa lasati un comentariu la aceasta postare a mea???‼️ Oameni buni, ce aveti ? Cum sa donez un combinezon de unica folosinta pentru zugravi unor cadre medicale???‼️ Un astfel de combinezon costa 9 lei. Aceasta a fost gaselnita mea pentru a nu imi expune hainele si parul la eventualele picaturi ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie si lui Madalin ni s-a intamplat ca un cretin sa tuseasca si sa stranute langa noi.”, a scris Cristina Siscanu pe instagram.

Pe instagram, parerile au fost impartite. Daca unii oameni i-au laudat pe cei doi pentru ca isi iau toate masurile de protectie pentru a evita infectarea cu noul coronavirus, altii le-au adresat cuvinte dure. Un cadru medical chiar i-a atras atentia Cristinei Siscanu ca cei care lucreaza in spitale nu beneficiaza de un asemenea costum.

Citeste si articolul :   Violeta, fiica lui Stefan Banica si a Andreei Marin, alaturi de fratele ei, Radu

“E bine ca dumnevoastra aveti. Eu lucrez in spital si nu am”, a fost comentariul pe care un urmaritor l-a lasat in dreptul imaginilor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.