Catalin Botezatu, din nou la spital in Turcia

Catalin Botezatu a ajuns din nou pe mana medicilor din Turcia. Anuntul a fost facut chiar de el.

„Voi suferi o noua interventie chirurgicala”, a transmis Catalin Botezatu.

In urma cu un an si jumatate, medicii din Istambul i-au descoperit o tumora canceroasa si i-au extirpat jumatate de colon. Din fericire, celebrul designer, a invins in lupta cu boala.

Catalin Botezatu, din nou pe masa de operatie.

„Am luat hotararea sa fac eu acest anunt. Nu de alta, dar n-as vrea sa mai cititi ca sunt bolnav, ca sunt internat, ca am suferit cine stie ce interventii, ca sunt grav, ca am ajuns iar pe patul de spital.

Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grija de mine si la propriu si la figurat. Sunt aici pentru o noua interventie chirurgicala, dar as vrea sa stiti ca e o interventie safe (n.r. sigura) din toate punctele de vedere si sunt pe maini bune.

Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori cate ori este nevoie, sunt cei mai in masura si cei mai buni. Asadar voi avea o interventie chirurgicala.

Citeste si articolul :   Pepe, prima reactie dupa ce a fost pus la zid de Oana Zavoranu: "Ba, cand arunci cu noroi mi se pare mult"

Alaturi de mine se afla, ca de obicei, in ultimii sapte ani de zile, Eva Pavel, consilierul international pe care eu l-am imprumutat sutelor de romani.

Si spun sute pentru ca au fost sute de romani care au venit aici la Liv, si nu numai, in spitalele din Turcia prin ea si au fost ajutati.

Asadar, va tin la curent, o sa va spun cum a evoluat interventia mea chirurgicala. Va pup si va iubesc”, a transmis Catalin Botezatu.

Autor