Cristina Siscanu, praf si pulbere pe Catalin Botezatu: ”Si-a aratat fata de personaj ieftin”

Competitia ”Bravo, ai stil!” a incins spiritele. La ultima editie, Cristina Siscanu si Catalin Botezatu si-au spus cuvinte acide.

Bote o critica pe Cristina Siscanu

In timp ce Raluca Badulescu a apreciat tinuta Cristinei, Bote i-a spus ca ii ingrosa piciorul. Suparata de ceea ce i-a spus Catalin Botezatu, sotia lui Madalin Ionescu a spus ca aceasta este un atac la persoana.

„Mai bine ca niste butuci, cioalne, nu?”, a spus Catalin Botezatu.

Publicitate

“Domnul Botezatu are ceva cu mine. Nu e prima oara cand face o dezapreciere la aspectul meu fizic. Nu e nicio problema. Regele romaniei la moda si-a aratat adevarata fata de personaj ieftin”, a spus Cristina Siscanu.

Ce reactie a avut Ctalin Botezatu?

„De ce as avea ceva cu tine? Alo, alo. Stai asa. Daca tu vrei sa-mi pui in cap toate femeile grasute, nu o sa-ti functioneze, doamna moderatoare si atotstiutoare din televiziune. Ma iau eu acum de dumneata. Tu sa nu-mi spui mie ca ma iau eu. Pot sa tip pana imi crapa inima la tine si de acum incolo nu o sa mai ai de la mine «bravo» nici daca vii imbracata in Versace din cap pana in picioare. Ai tupeu!”, a spus Catalin Botezatu.

Citeste si articolul :   Catalin Botezatu, declaratie uluitoare despre Bianca Dragusanu: "Noi vom sfarsi impreuna"

Cristina Siscanu, criticata si pentru alte tinute

Sotia lui Madalin Ionescu a mai fost criticata si pentru alte tinute de-a lungul emisiunii.

„Te vulgarizeaza acest costum. Pari din vitrina unui sex-shop”. “Nu te avantajeza deloc acest costum, ba din contra, te vulgarizeaza foarte tare si ma duce cu gandul la vitrina unui sex-shop de pe Magheru de prin ’96-‘97”, a spus Maurice Munteanu.

“Tipologia ta e mai apropiata de Cardi B decat de Courtney Love. Insa, Cardi B este un style icon, transmite un anumit tip de mesaj. Nu e doar despre haine si despre cizmele plexy glass pe care le poarta. La tine culorile nu vin bine. O alta rochie si nu foarte complicata ar fi fost mai potrivita”, a spus si Raluca Badulescu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.