Catalin Botezatu, din nou la spital. A intrat iar pe mana medicilor

Catalin Botezatu se afla in spital la Istanbul unde va sta cateva zile. Vedeta a mers pentru un control si este insotit de Eva Pavel, consilier medical. Femeia i-a fost alaturi de fiecare data.

Catalin Botezatu a mers pentru un control la cardiologie. Prietenii designerului spun ca acesta trebuia sa mearga urgent la control, dar el a tot amanat.

“Acum, in ultima perioada nu se simtea tocmai bine, probabil si oboseala acumulata, multa munca… si a decis sa plece sa-si faca niste analize, sa-si faca un control – la cardiologie – , avand in vedere ca el a avut probleme serioase cu inima in trecut, are 5 stenturi”, spun prietenii lui Catalin.

Catalin Botezatu se simte obosit

La finalul lunii Octombrie, Catalin Botezatu declara pentru Ciao, ca a muncit mult si se simte obosit:

“Sunt bine, usor obosit pentru ca am muncit foarte mult in aceasta perioada si ma resimt. Voi merge in perioada urmatoare, in maximum doua saptamani, in Turcia, la control”, spunea el atunci.

Citeste si articolul :   Andreea Balan si George Burcea s-au mutat din nou impreuna? Actorul s-a dat de gol

Catalin Botezatu a avut probleme mari cu inima, in trecut, iar in 2019 medicii i-au descoperit si o tumora la colon, acesta fiind supus unei interventii chirurgicale pentru extirparea ei. In aceasta vizita in Turcia, designerul isi va face toate analizele, nu doar cele care tin de cardiologie.

Catalin Botezatu nu a mers singur

Bote a plecat la Istanbul cu Eva Pavel, consilier medical de 10 ani.

Mai mult, Bote a facut un insta story in care se observa ca se afla la spital in Turcia.

Autor