Catalin Botezatu, speriat in fata virusului: Sunt in grupul de risc

Pandemia incepe sa il sperie si pe Catalin Botezatu. Este temator in fata virusului: „Sunt in grupul de risc.”

Catalin Botezatu, temator in fata virusului: Sunt in grupul de risc
Catalin Botezatu este un celebru designer roman care a trecut peste 5 interventii chirurgicale, dar inca se teme pentru sanatatea sa. Pandemia il sperie pentru ca varsta il situeaza fix in grupul de risc.

Acesta a trecut prin multe experiente nefaste, dar ramane un exemplu demn de urmat. De fiecare data cand o boala incercat sa il doboare, a invins-o. Chiar daca a reusit sa treaca, cu brio peste nu mai putin de 5 interventii chirurgicale, virusul Covid-19 il sperie mai mult.

Gravitatea situatiei este cu atat mai ridicata cu cat se stie incadrat perfect in grupul de risc datorita varstei inaintate. Totusi, lasa totul in voia lui Dumnezeu si continua sa fie o fire credincioasa.

”Ma sperie pandemia, sunt in grupul de risc, dar imi pun increderea in Cel de Sus”, a declarat vedeta, potrivit huff.ro

Citeste si articolul :   Coronavirus Romania, marti, 16 iunie 2020. Bilantul oficial al autoritatilor - Lista pe judete

De aceea, a ales sa se izoleze la domiciliu si iese din casa doar cand este necesar. Daca am crede ca se plictiseste de moarte, de fapt nu este deloc asa. Catalin Botezatu face curat, spala vase, citeste si urmareste cat mai multe filme.

”Sunt ok, dar traversam cu totii o perioada dificila, stam in casa si iesim doar daca este absolut necesar. Faptul ca nu mai ies si activitatea mea este redusa efectiv la maximum ma face sa ma simt, uneori, usor inutil, dar imi gasesc tot felul de treburi de facut acasa. Fac curatenie, spal vase, desi am masina, citesc, atat cat imi permite vederea, pentru ca obosesc foarte usor, ma uit la filme. Incerc sa fac lucruri placute, pozitive, evit sa ma uit la programele de stiri.”, a mai spus.

Autor