Barbat aflat in autoizolare vindea droguri prin gardul locuintei. A adus cannabis in plina pandemie

Un barbat din judetul Bihor a traficat droguri in tara in plina pandemie de coronavirus. El vindea cannabis prin gardul locuintei sale, pentru ca se afla in autoziloare. A fost prins de procurorii DIICOT in timp ce livra 60 pliculete de stupefiante.

In cursul zilei de joi, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Oradea au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a barbatului, pentru savarsirea infractiunilor de trafic international de droguri de risc si trafic de droguri de risc, in forma continuata.

„In cauza s-a stabilit ca, la data de 27 martie, inculpatul B.A.I. a intrat in tara prin P.T.F. Bors, calatorind din Anglia, data de la care se afla in autoizolare pentru 14 zile, potrivit actelor normative subsecvente decretului 195/2020 prin care s-a instituit starea de urgenta la nivel national, iar la intrarea in tara, acesta a adus cu el cannabis, din care, a comercializat o parte, chiar din starea de autoizolare in care se afla”, potrivit DIICOT.

Articolul continuă după reclame

Vineri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea impreuna cu ofiterii de politie judiciara din cadrul BCCO Oradea au efectuat o actiune de prindere in flagrant a barbatului., imediat dupa ce acesta a vandut 60 pliculete cu cannabis (aproximativ 100 de grame), contra sumei de 4.400 de lei, prin gardul locuintei sale din judetul Bihor, unde se afla in autoizolare.

Tot vineri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea impreuna cu ofiterii de politie judiciara din cadrul BCCO Oradea au efectuat o perchezitie domiciliara in urma careia au fost ridicate alte 11 pliculete cu cannabis (aproximativ 11 grame),pe care individul voia sa le vanda.

(sursa: Mediafax)

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.