Cornelia Catanga a ajuns in sapa de lemn

Cunoscuta cantareata, Cornelia Catanga se confrunta cu mari probleme financiare. Artista si sotul ei stau in chirie, iar din cauza restrictiilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus nu mai au evenimente la care sa cante. Singurul sprijin vine de la fiul lor.

Cornelia Catanga, ajunsa in sapa de lemn

Dupa ce au ramas fara casa, deoarece a fost luata de banca, artista si sotul ei sunt nevoiti sa stea in chirie. In momentul actual, sigura sursa de venit este fiul lor.

”Traiesc din ajutorul fiului. Sunt disperata, daca banca mi-a luat casa. Daca i-as fi dat in judecata, castigam eu. Am fost amenintata de la banca. Eu nu am stiut ce inseamna chestia asta si decat sa vina ei sa ma dea afara, am plecat eu. Nu mi-a fost usor. Fiul meu aduce bani in casa. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a declarat cantareata pentru Antena Stars.

Cornelia Catanga si sotul ei Aurel Padureanu locuiesc  intr-o casa in chirie. Faptul ca au ales casa si nu blocul, este pentru ca in oras cheltuielile sunt mult mai mari, iar acest lucru nu i-ar permite lui Alexandru sa studieze in continuare.

”El este absolvent de Conservator. A venit din cauza mamei lui. Este o situatie delicata. Noi stam in chirie, platim 800 de euro pe luna. Nu puteam merge la bloc. Nu avem cum sta la bloc ca baiatul nostru nu are cum sa studieze. Speranta noastra este sa se dea drumul imediat la cantari”, a declarat Aurel Padureanu.

Citeste si articolul :   Elena Merisoreanu, in lacrimi dupa ce Cornelia Catanga a decedat: "I-am spus: ‘chemati, mai, salvarea, nu mai luati prostii!’."

Cornelia si Aurel Padureanu dorm separat

Celor doi le merge prost pe toate planurile. Din cauza neintelegerilor aparute intre ei, au decis faca o pauza. Cei doi soti au declarat ca dorm separat si ca lasa timpul sa rezolve problemele.

”Eu si Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsiva, mai repezita, ma stie toata lumea, asa ca am decis sa linistim lucrurile si sa luam o pauza. Nu mai dormim impreuna din luna aprilie, locuim in vila inchiriata din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mancam la aceeasi masa. Nu se pune inca problema divortului, om mai vedea.

La cantari suntem insa o echipa, mergem impreuna, cantam impreuna, asa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregatit o surpriza la un local, o masa intinsa cu bunatati, am fost si eu, ca doar e tatal copilului meu. Trebuie sa fim impreuna, ca sot si sotie, si la nunta baiatului nostru, care va avea loc dupa necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomina, cu 150 de invitati”, a mai declarat Cornelia Catanga.

Autor