Preot din Constanta, amenda de 20.000 de lei dupa ce a lasat mai multi batrani in biserica

Un preot de la o biserica din Constanta a fost amendat, astazi, cu 20.000 de lei, dupa ce a permis accesul mai multor batrani in interiorul bisericii si a tinut o slujba.

Preotul ar fi tinut Sfanta Liturghie in duminica din Postul Mare, iar mai multi batrani ar fi venit la slujba, chiar daca acest lucru este interzis prin ordonanta militara.

Drept urmare, un echipaj al Politiei Locale a ajuns la biserica, iar cand i-au vazut pe batrani in interior, l-au amendat pe preotul care le-a permis accesul.

“Organele Statului Politist in actiune: 20.000 lei amenda pentru un preot care nu respecta ordonantele militare care trimit iobagii la munca in Germania, permit activitatea din supermarketuri, dar nu permit Sf. Liturghie in duminica din Postul Mare. Obisnuiti-va cu acest tip de dialog:

Publicitate

– Mi-a murit si mie sotul; sa nu-l pomenesc, domnule?!

– NU AVETI VOIE, DOAMNA!”, a scris Iulian Capsali intr-o postare pe Facebook.

Citeste si articolul :   Scandal mare la Blagesti. Dosar penal pentru Viorel Stegaru. Ce a facut sotul Vulpitei

De asemenea, cel care a postat imaginile pe Facebook a explicat ca totul s-ar fi intamplat la Biserica ‘Sf. Mina’ din Constanta, insa din imagini nu reiese acest lucru.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2589593711366767&id=100009484907272

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.