VIDEO! Actorul Florin Zamfirescu: Dumnezeu a dat acum vremea sa incasam. Ce a fost nu va mai fi.

Actorul Florin Zamfirescu a acordat, duminica, un interviu Mirelei Voicu.

Maestrul a vorbit despre cum reuseste sa se mentina optimist in aceasta perioada dificila si a explicat care este parerea sa despre epidemia de coronavirus.

“Se va termina, dar o sa fim schimbati. Ce a fost nu va mai fi. O sa fim cu alte conceptii, cu alte ganduri. S-ar putea ca ceea ce e prigonit sa se intareasca. (…)

Vreau sa va transmit tuturor ceea ce imi transmit si mie: aveti incredere in Dumnezeu si aveti rabdare. Sa va protejati, pentru ca este normal. S-a aruncat cu ‘otrava’ de SUS si suntem pasibili de a o inhala, dar o sa treaca.

Publicitate

Publicitate

Si fiti siguri ca o sa vina altele, pentru ca nu exista pace sub maslini. Lupta intre rau si bine duce la un vesnic echilibru fragil. Si trebuie sa fim atenti si sa avem incredere”, a spus Florin Zamfirescu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.