Catalin Botezatu: “Da, am avut COVID. Cand treci prin cinci operatii de la un cancer nu e prea usor.”

Catalin Botezatu a marturisit recent ca a fost infectat cu COVID-19, dar avut o forma usoara a bolii.  Cu toate acestea, cunoscutul designer a trecut prin momente de panica, mai ales ca el a fost operat de cancer si se afla in grupa de risc.

“Da, am avut COVID. Mi-a fost foarte frica pentru ca nu stiam cum reactioneaza organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o forma usoara.

Nu am avut miros, asa mi-am dat seama. Am inceput sa ma parfumez mult de tot si am vazut ca nu miros”, a povestit Catalin Botezatu.

“Apoi am fost la Istanbul, mi-am facut toate testele de plamani. (…) Cand treci prin cinci operatii de la un cancer nu e prea usor. Sunt extrem de optimist. Am mai facut inca o operatie pentru ca doctorii s-au speriat crezand ca s-a mai intamplat ceva.

Botezatu: Am fost la Istanbul, mi-am facut toate testele de plamani

Nu s-a intamplat, din fericire a fost o operatie simpla, reusita. Da, sunt mandru ca m-am vindecat de cancer si ma laud, datorita mie foarte multi oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Si daca in Romania li s-au dat verdicte fatale, mergand acolo, pe urmele mele, acesti oameni traiesc, s-au operat, au scapat cu viata”, a mai spus cunoscutul designer.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, prima reactia dupa inceperea procesului de divort dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu!

Autor