Emilian Imbri, avertisment sumbru: ”Urmeaza valul 4. Am pierdut batalia”

Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului ”Victor Babes” din Capitala, sustine ca lupta cu virusul a fost pierduta si este de parere ca urmeaza valul patru al pandemiei.

Oamenii au inceput sa se relaxeze in fata coronavirusului, nu merg sa se vaccineze si astfel cazurile cresc in fiecare zi.

”Batalia cu virusul am pierdut-o. Ce se intampla acum e triumful virusului, sa stiti. Faptul ca spuneti ca nu sunt locuri, ca… Stiti ce se intampla in momentul de fata? Si daca scoatem din depozite, din rezervele care sunt in Romania, daca scoti paturile si ventilatoarele alea si le pui pe aleile spitalului si spui am 2000 de paturi ATI si sunt ocupate 1500. Pe alea 500 nu are cine sa le manevreze. Aici este problema”, a mai spus dr. Imbri.

Ce se intampla in momentul de fata este ”triumful virusului”

”Toti suntem relaxati. Stiti ce este paradoxal in aceasta tara? Intr-o relaxare generala se lupta ingrozitor pentru relaxare. In Piata Victoriei vin oameni fara masca care urla toti nu vrem masca, si nu au purtat niciodata. Vin bolnavii care se interneaza in stare grava si recunosc, eu nu am purtat masca niciodata, am crezut ca e o prostie si uite unde am ajuns, doctore, salveaza-ma. Sigur ca nu poti sa te joci cu cuvintele astea. Ca uite se relaxaeza Anglia. Dar cat a stat Anglia? De cateva ori a stat si s-a vaccinat”, a declarat Emilian Imbri la Digi24.

Citeste si articolul :   Coronavirus. O noua zi cu peste 100 de decese