Gabriela Cristea, infectata cu COVID. Cum se simte vedeta

Gabriela Cristea are covid! Vedeta a fost confirmata pozitiv cu covid-19! Prezentatoarea de la Mireasa, capriciile iubirii, se afla in izolare, acasa, unde face si tratament de specialitate.

Gabriela Cristea, infectata cu COVID

Vedeta a fost diagnosticata cu SARS-CoV-2. Deoarece este vaccinata, prezentatoarea nu are o forma grava si nu a fost nevoie de internare in spital.

Pentru ca este infectata cu Covid, Gabriela Cristea nu mai poate prezenta, pentru o perioada de timp, gazda emisiunii Mireasa, capriciile iubirii. Emisiunea de la Antena Stars va fi prezentata de catre o alta persoana, scrie spynews.ro.

Publicitate

Gabriela Cristea spune ca primele semne de boala au aparut in timp ce se afla in platoul de televiziune:

„Aseara, in timpul emisiunii, in direct, a inceput sa imi cada vocea. O pui pe seama faptului ca ai putea sa fie o laringita, nu te gandesti ca nu exista decat Covid in lumea asta. Am mai avut probleme cu vocea si m-am gandit ca e ceva care a recidivat. Pana la sfarsitul emisiunii, intr-un interval extrem de scurte, de sa zicem 45 de minute, am simtit ca incep sa imi arda urechile. M-am dus acasa. Aveam un singur test acasa la ora respectiva, care se facea din saliva, si care mi-a iesit negativ.

Intre timp am luat ceva care sa ma puna pe picioare si dimineata cand m-am trezit eram semi calcata de tramvai. Aveam stare ca de gripa cu dureri musculare agresive, mi s-a infundat nasul. Febra a fost 37 cu 8 de dimineata, si cel mai mult am avut astazi 38 cu 3.”

Citeste si articolul :   Vesti noi despre Benone Sinulescu.

Realizatoarea TV este singurul membru al familiei infectat in acest moment:

„Sunt singura din familie infectata. Noi am hotarat ca vom pastra fetele acasa atata timp cat voi sta si eu acasa.”

Gabriela Cristea a declarat ca va face si cea de-a treia doza de vaccin impotriva COVID-19:

„Noi ne pregateam sa facem ce-a de-a treia doza prin noimebrie. Dupa ce vor trece cele trei luni de la boala voi merge sa fac doza trei. Uite ce se intampla la ATI, ce situatie este in Romania.”

Prezentatoarea a precizat ca a respectat masurile de protectie:

„Nu am facut rabat de la masurile de precautie. Ma spal pe maini cam de vreo 100 de ori pe zi si port masca. Nu am mers in concediu vara asta, doar doua weekenduri la mare, pentru ca nu am vrut sa ne expunem”, a mai spus vedeta, potrivit Antena 3.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.